Susamandmommy Kızlar 9. Haftadayım burun tıkanıklığı gittikçe artıyor uyuyamıyorum gözlerim çanak gibi oldu. Siz neler yaptınız su buharı nazal yıkama işe yaramıyor çıldırmama ramak kaldı
Silaaaamom2025 Susamandmommy ayy çok zor çok çektim o konuda haftalarca nefes alamadım uyuyamadım ama bana hiçbişey iyi gelmedi hormonlar dan kaynaklı olduğu için bir süre zorlayacak 🥲
Yogurtlupilav Susamandmommy sebebi hastalıksa bir an önce doktora sorup ilaç kulllanın. Alerji ise yine doktora danışarak c grubu ilaçlar kullanabilirsiniz Zyrtec gibi.. Quick diye bir sprey ve nebulizatör ile serum fizyolojikte rahatlatıyor anlık olarak.
bebegimm1633 Susamandmommy 34. Haftadayım daha geçmedi bide 3 tane yastıkla yatıyorum sprey zararlı diye kullanamıyorum okyanus suyu tuzlu su falan gram fayda etmiyor sadece nemli ortamlarda burnum açılıyor. Doğurana kadar çekicem belli ki
Gul1402 Susamandmommy 10. Haftamdayim bende 1.5 haftadir burun tıkanıklığı yaşıyorum arada bi ağızdan nefes alıyorum sanki nefessiz kalıyor gibiyim
Senaamtl Burun içi nemlendirici sprey. Ben üst solunun yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım doktor çok alerjik bir burnun var bunu ömür boyu çekeceksin dedi. Çok kötüydüm ama o burun nemlendirici sprey bende bi tık işe yaradı