Melisalp Evet kızlar yaklaşık 17 saat sürüyor, hiç giden gar mı nasıl olur ? Eşimle arkalı önlü arabalarla gitçez diğer araba bende olacak fikirleirnşz neler daha önce gittim otobüsle de gittim ayaklar balondu
Melisalp Meryeminannesi20 araba alacağız ablama buradan belki o gelir ama hiç uzun yol deneyimi yok süremez diye bana kalacak mecbur
oykuknc 17 saat çok uzunmuş doktorunuz öneriyor mu? Ben de kullanmıştım ama 5 saatti. 2-3 saatin sonunda sırt ağrısı ve kaburgalarda batma başlıyor. Aralıklı mola verip dinlenirseniz belki sorun olmaz. 8 aylıkken de otobüs yolculuğu yaptım bayramda 6 saat, hiç zorlanmadım ama ilk defa ayaklarım filan şişmişti. Kısacası dinlendiğiniz sürece sorun olmaz inşallah 🙏
Meryeminannesi20 Melisalp dinlenerek giderseniz yormaz ama en az iki uzun mola tavsiye ederim eşiniz sabırlımı bu konuda en az 2-4 saat dinlemeniz lazım
Psikoanne Bayramda 6 saatlik uzakta olan ailemin yanına gidecektim, 31 haftalıktım. Doktorum hiç tavsiye etmiyorum dedi, gidebileceğin maksimum 1-2 saatlik yolculuk olur. O yüzden sende riske atma bence , doktoruna sor ama onaylayacağını sanmıyorum
Turuncukadin Melisalp ben o haftalarda 12 saat yol yaptım ama doktora sormuştum öncesinde. Sormadan yola çıkma bence
Nurkry Melisalp bence riske atmayın uzun bir yolculuk ablanızın yerine başka biri gelsin arabayı almaya
Melisalp Nurkry başka biri yok ki ablam da gelecek yanımda olacak ama bakalım nasıl yapacağız, ben bir de o yolu mecbur gitcem düğün var
Nurkry Melisalp sürmek yerine yan koltukta falan olsanız ayaklarınızı falan uzatma şansınız olur ama araba kullanınca sabit kalıyoruz daha yorucu olur ablanızın arabasını götürüp dönüşü uçakla falan yapabilirsiniz yani tek araba gidiş,dönüşte de o kadar süre yolculuk yapmamış olursunuz