Iraz Aynı haftada olan varmı kızlar sezeryan için hangi gün verildi ? Kaşık ve özel bölgenin ağrısı çok kötü bende kalkıp oturamaz hale geldim uzanınca kalkamıyorum şaka gibi pantolon vs giymek için ayağımı kaldıramıyorum sizde de varmı bu durum ? Birde ben bacaklarım ayrı duramıyorum bebeğin kafasını etkilerim bu ki ? Bacaklarım ayrı olunca doğuracakmışımnhemen oradaymış gibi geliyor 😅🤭
Sedakrt Iraz yarın 38 olacağım doktor yorgunsan 2 mayısta alalım dedi. Fakat ben grip oldum 😖 salı günü kontrolüm var iyileşmem lazım bir an önce . Olmazsa 5 mayıs demiştim doktoruma 2 tarih arasında karar vereceğiz
Smbemdy Iraz yarin tam 38 oluyoruz tamda sizin gibiyim agrilarim ayni birde gece bazen bas agrisiyla uyaniyorum tansiyonum cikiyor sonra dusuyor neyseki. Biz 2 mayisa gun almistik ama bebek kanala yerlesmis heran gelebilir dedigi icin doktor acil gitmektense belirli birgun gitmek benim icin daha iyi olur diye 30 nisan a cektim nasipse bu carsamba kavusuyorum bebegime.. artik her hareket cok zorrr ..
irem41- Iraz bizde bugün 37+5 olduk gece sürekli kasık ağrısı karın ağrısı yaşıyorum bende.Tuvalet ihtiyacını söylemiyorum bile😂Bugğn kontrolümüz var normalde tam 39. Hafta istedim 7 Mayıs ama bakalım doktorumuz bugün ne diyecek.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşAllah💙🦋
Iraz Fatoana ay maşallah benim de 38.4 de doğum olucak Allahım izniyle ay korkuyorum doğumum başlar diye ilk mi sizin
fdmoksz33 Fatoana 38+4 bende uyku haram.oldu saga donyom.olmiyor.sola.donyom.olmuyor sürekli batıyor gibi birşeyler bebekim.de maşallah çok hareketli gece mesaisi yapıyor gelen giden yok henüz bekliyorum bakalım sağlıkla gelsinde
Iraz fdmoksz33 Sağlıkla kucaklayalım inşallah 🙏🏼 Benim bebiş de tamngersi hiç hareketli değil artık bir ara baya gece coşuyordu 2 haftadır çok az hareket ediyor dürtersem filan tepki veriyor sağ salim kucağımıza alsaydık inşallah Rabbim nasip etsin
fdmoksz33 Iraz İnsalalh canım sağlıkla alalım da canları sağolsun benim regl sancısı gibi arada sancım olyo birde aşırı toparlanyo sertleşyo alt tarafa baskı yapyo onun harici başka birşey yok heran bekliyorum ama gelen gden yok henüz
Iraz fdmoksz33 gönlünce olsun inşallah 🙏🏼 sağlıkla kavuş inşallah benim kaşık ağrısı taşıyamama oturunca kalkamamama uzanınca dönemememe kendini kasıyor taş gibi oluyor karnım birden küçülüyor korkuyorum bugün kalça ağrım başladı maalesef canları sağ olsun da inşallah hala inanamıyorum zaten içimde can taşıdığıma Allahım korusun bebeklerimizi sizin cinsiyetiniz ne
fdmoksz33 Iraz erkek canım cinsiyeti valla saat 3 de uyandım daha uyuyamadım hiçbir şekilde saat 6 gibi sancım oldu regl ağrısı gibi sağ belimden kalcamdan vurdu dedim geliyor heralde karnimda toplandi sürekli kendimi ise verdim sabah köründe dakika tutayım dedim ama yalancı sancı imiş .suanlik birşey yok daha sağlıkla gelsinler bir avazda doguralim inşallah
Iraz Sedakrt bende 2 mayısta istedim bana 2 Mayıs bile geç gelmişti 🥺 doğururum diye hem endişeliyim fakat az kaldı sanki inşallah yeteri kadar büyümüştür benim miniğim sağlık ile gelsinler inşallah bol limon tüketin limonlu ılık su vs çok geçmiş olsun
Iraz Sedakrt ha birde pekmez terayagı veya zentin yağını ısıtın üstüne pekmez dökün ilk sıcağı çıkınca yiyin yavaş yavaş öksürük kesiyor boğazınızı yumuşatır inşallah 🙏🏼
Sedakrt Iraz öyle yapacağım teşekkür ederim 🙏🏻 korkmayın ilk doğumumda 38+5te oldu daha erken sancı su gelmesi gibi birşey farkederseniz zaten doktora bilgi verirsiniz bendede bazen gece sancı oluyor regl gibi sonra geçiyor alt kısmım yürürken batıyor zor yürüyorum
Iraz Sedakrt benim 2 gün miğde yanmam oldu ve sadece 2 gün bebeğin ayağını kaburganın altında hissettim sonrasında karnım birden düştü nefes problemim kaburga altında hissetmelerim geçti şuan da da asagıda çok artık zorlanıyorum maalesef
nurunuzgeldi Iraz böyle olduğu zaman genelde doğum yapıyorlarmış doğumdan hemen önce bir rahatlama geliyormuş öyle okunuştum bir yerde
queenanne1 Iraz 38+0🩵 gün verilmedi normal doğum bekliyoruz inşallah bugün görüş günümüz bakalım durum ne çok heyecanlıyım 🥹 dediklerinizin hepsi bendede var tabiiki normal şeyler..sağlıkla kavuşalım hepimiz🌸
Iraz queenanne1 aynıyız benim planlı sezeryan olucak inşallah ama bugün ellerim ayaklarım yüzüm şiş uyandım hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalım inşallah