Hdjsjdjs Kızlarr göbeğimin sol tarafıma doğru iğne batma gibi bir his oluyor birden oldu bilen varmı sizde de oldumu
Mariam1 Hdjsjdjs canm doktora danış yinede benim doğum başladığımda belim ve adet sancısı gibi ağrıyordu ama çokta rahatsız etmiyordu daha kontrollü gitgimde direk ayine günde ameliyata alındım 29 haftalık ilk çocuğum 36 haftada doğdu kuveze bile girmedi
Hdjsjdjs ppmerlina yeni oldu bikaç dakka sürdü telrar oldu daha sonra göbek deliğimin oralara girdi aynı batma hissi🥲
ppmerlina Hdjsjdjs hmm acaba doğuma hazırlık sancısı mı 😊 yeni gebe olsan yerleşiyordur annesi diyecektim
Hdjsjdjs ppmerlina ilk gebeliğim bu yerleşme derken dönmesinden mi bahsediyorsun ( onu geçen hafta doktor dönmüş dedi )
ppmerlina Hdjsjdjs yok bitanem yani 4-5 haftalık gibi olsan bebek tutunuyordur yerine yerleşiyordur diyecektim. Ama sen 36.haftayı geçmişsin ve bebek de döndüğüne göre bu sancılar doğumun yaklaşmasına alamet olabilir yani 😊😊
Hdjsjdjs Mariam1 36haftada da doğum sağlıklı olabiliyor değilmi yani sağlıklı dediğim çocukta bi sıkıntı olmuyor yani