lesl kızlar cinsiyet belli değilken neler alınabilir ya da cinsiyet belli olana kadar bir şey almasam mı aklımda deli sorular
fatmaanuurr22 lesl bence biraz daha bekleyebilirsin canım en azından cinsiyeti belli olana kadar tabii biz sabırsızlanıyoruz ama cok istiyorsan unisex zıbınlar alabilirsin bence ☺️ ufak tefek eşyalarla başlayabilirsin
ppmerlina lesl erkenden almak uğursuzluk getirir hurafesine inanıyorum bence en azından 20-25 haftalık olana kadar hiçbir şey almayın
Melickaya lesl ateş ölçer, doğal bebek çamaşır deterjanları, bebek şampuanı, ıslak mendil çarşaf, bebek yatak alezi, tek kullanımlık alt açma örtüleri, yeni doğan bebek bezi, beyaz-krem-kahve tonlarında yenidoğan kıyafet, bebek battaniyesi, yine bu renklerde ya da piyasada hep olan gri renginde küvet seti aklıma gelenler bunlar 😊
Kevsssim lesl beyaz zıbın, ağız silme mendili, biberon, süt sağma makinesi, alt açma örtüsü, pamuk, beşik, bebek arabası, puset, puset minderi ve örtüsü, dolap, unisex battaniyeler.. Benim aklıma bunlar geldi 🫶🏻
Phyloo lesl beşik bebek arabası mama sandalyesı ağız mendili kundak zıbın alınabilir bence unisex al çoğunluğu çünkü benim ilk çocuk kız hepsi pembe kırmızı ağırlık ikinci oğlan geliyor gıyemıcek hiçbirini 🥴
1Anneadayiiii lesl ben belli olana kadar hiçbişey almadım 16. Haftada oğlum olacağını öğrendiğimde zıbın ve alt üst takım almıştım bence bekle biraz daha belli olsun o zaman alırsın 🥰
Yogurtlupilav lesl acele etmenize gerek yok bence.. 32 de izne çıktım, almaya başladım herşey 35 te bitti, hazırladım her şeyi de. İlk gebeliğimde erkenden herşeyi alıp doğum izninde epey sıkılmıştım. Doğum öncesinde mama sandalyesi, ek gıda ihtiyaçları, 6-12 aylık kıyafetlerini fln düzmeyecekseniz rahat eahat yetişiyor. Bu saydıklarımda neden doğum öncesi alınır asla anlayabilmiş değilim 😄😂😄