pnar-06 Kızlar 2.gebeliğim 2 yaşında kızım var ve 2.kızımız geliyoor .Bu gebeliğim daha zor geçiyor bacağım da varisler arttı ve kalçama kramplar giriyor bedenen ve ruhen yorucu gerçekten bir de bu gebeliğim çok hızlı geçiyor ya anlayamıyorum bile pek vaktim de olmuyor açıkcası foruma 😀İlk doğum normal doğurdum bunu da normal doğurmak istiyorum İnşallah öyle de olur 🤲🏻Bir de vitaminleri almak çok zor geliyor ya mide bulantısı yapıyor mecburen zar zor düzensiz de olsa alıyorum şimdilik bu kadar sizde durumlar nasıl ☺️
Tugcender pnar-06 bizim de tam 19 oldu haftamız benim de 2 yaşında bi oğlum var ve nasipse bi de prensesimiz olcak sadece enerjim yok sürekli uyuyorum ve iştahım yok 🤭
Gizem1504 pnar-06 bende tam 19um bugün oğlum olacak kızım vardı 6 yaşında :) zaman çabuk geçiyor gerçekten iştahım açık 4 kg aldım :) tuvalet dışında iyi gidiyor ☺️
Melickaya pnar-06 ilk hamileliğim bir oğlum olacak Allahın izniyle. Oğlum beni hiç zorlamadı ne bir mide bulantısı ne başka bir şey her yönden rahattım ama sadece çok tedirgin bir anneyim. Hareketlerini neden hissedemiyorum diye dert ediyorum kendime. Her gün başka bir şeye takılıyorum. 21 haftalığız haftaya detaylı ulturason günümüz. Her muane öncesi bana bir korku geliyor. Annelik hep böyle diken üzerinde olmak mı ? Sizler tecrübelisiniz diye sormak istiyorum bu haftalarda daha tam bebek hareketi hissedemedim yani belli belirsiz. Doğal mı sizlerde nasıldı özellikle ilk bebişlerde, erkek bebekler daha haraketli olur derler anne karnında doğru mu 😇 Tugcender Pembe_bulut Gizem1504
defnevedoruk pnar-06 benimde kızım 2 yaş 1 aylık 30+3 haftalığım😩 yorgunum zaman geçsin ve doğum zamanı gelsin istiyorum artık, kızım makat gelişti sezaryen olmuştum o yüzden bi 8 haftam falan kaldı.
Pembe_bulut Hayırlı olsun evladını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim tüm gebelere. Biz de tam 20 haftalığız 4 yaşında bir oğlum var bir de kızımız olacak inşallah çok heyecanlıyım. Bir tane çocuk olunca 2. hamilelik çok hızlı geçiyormuş gerçekten. 😅 Ben düzenli olarak ilaç alamıyorum sıkılıyorum bi süre sonra o yüzden sekteye uğradı vitaminler şu ara. 😶
pnar-06 Pembe_bulut Amin İnşallah 🥰 Ay hadi gözünüz aydın of bende sıkılıyorum ya 😃😃vitaminleri aksatmamaya çalışıyorum
pnar-06 Gizem1504 maşallah gözünüz aydın 🥰 valla ya zaman hızlı benimde yavaştan açılıyor iştahım multivitamin kullanıyorum hiç iştahım yoktu başta
Gizem1504 Melickaya bende pıt pıt şeklinde hissediyotum ilk kızımda 22. Haftada hissettim 2. Daha erken oldu her hamilelik farklı :)
pnar-06 Melickaya Maşallah her annenin istediği gebeliği yaşıyorsunuz 🥰 tabiki normal hareketleri tam net alamayabilirsiniz büyüdükçe daha da belirginleşiyor 🥰 muayene öncesi tedirginlik korku inanın çoğu annede oluyordur hepimizde belkide sürekli kuruntu yapıyoruz kalbimiz küt küt küt bişey oldu mu iyi mi diye ah ah annelik bambaşka ☺️
pnar-06 defnevedoruk bir de 2 yaş sendromuyla uğraşımız yok mu ya çok yoruyo gerçekten 😀sizin az kalmış 🤦🏼♀️
Merve_kucuk pnar-06 Benim de 2. gebeliğim. 5 yaşında kızım var, oğluma hamileyim ☺️ 33+1 olduk🤰🏼Gerçekten bu hamileliğim çok hızlı geçti. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🫶🏻
Aytulkasas Merhaba benimde 19+3 . Kusma hiç olmadı, şimdilerde kramp gibi ağrı oluyor yatarken dönerken , 4 kg aldım