arinmommy Kızlar dün çok hareketli olmasına karşın bugün çok az hissettim hareketlerini. Karnıma dokunup tepki vermesini bekliyoruz bazen veriyypr bazen vermiyor neden böyle ve karnım biraz sertleşmiş gibi
Birbenbirbebek arinmommy pozisyon değiştirmiş olabilir sırtı dönük olabilir endişe etmeyin hareket hissediyorsanız 🥹 takipte kalın . Şekerli şeyler yiyip uzanın
Zeynep_Sedat arinmommy bende 31 haftalık benimde öyle.bebeğin yeri daralıyor hareketi kısıtlanıyor artk. Bazen hareketli bazen hiç mi hiç kımıldamıyor. Merak etme sıkıntısı yoktur
Mutluanneblog arinmommy ben de 31 haftalığım oluyor arada böyle bir şeyler yiyip sol tarafıma uzanınca hissediyorum gündüzleri zaten çok hissetmiyorum ama akşamları belli ediyor normal bence yani
07-humeyra Birbenbirbebek bendede bu durum var gecen deli gibi tekmelerini hissediyordum iki gundur hareketleri var ama sanki yeni hareket ediyor gibi sirti ice donuk bencede
aysegulserin Bende aynı durumdayım bencede normaldir artık yerleri daralıyor sağlıkla büyüsünler doğsunlar 🙏