10gamze rahatdur_evladim 3.çocukta her ay 5bın tl 5yaşına kadar üçüncü çocuğun 2025ocak sonrası doğma şartı var canlı doğum sonrası başvuruluyor bende 2015li kızım 2023lü oglum var 3.doğumum temmuzda o zaman dopum sonrası başvuracağım bez mama parası bile yapsak destek destektir
ArasMom__ rahatdur_evladim doğum yapalı 16 gün oldu bugün başvuracaz. Birde emzirme ödeneği içinde başvurduk çıkacakmış ama tek seferlik 1238₺ imiş 😕
rahatdur_evladim Nuracu başvurular başlamış diye duydum henüz alanı duymadım merakt ettim bende alan varmıdır diye teşekürler 🌿
Sysesra Biri diyordu bir sefere mahsus 5bin₺ biri diyordu 5yasina kadar her ay 1500₺ bilemedim hangisi dogru
QueenMommy Sysesra ilk cocukta 5 bin tek seferlik Cocukta 5 yasına girene kadar 1500 tl Cocuk ve daha fazlasında 5 yasına girene kadar 5 bin tl Senn kaçıncı cocuk olucak bu seneyi kapsıyor
Sysesra QueenMommy canim 2014lu kizim ve 2021li oglum var sanirim 2025li bir bebisim olacak kan testi sonucumu bekliyorum bende durum boyle 🥰
daisybebek QueenMommy 2020 li kızım var geri yönelik başvuru olur mu? 2025 li ilinci bebeğim de olacak 2-3 haftaya nasipse
ibcmom rahatdur_evladim bende 😂 bizimkiler bi ihtimalle hazirana kalabilir suan yığılma olduğu için ama düzene bindiği zaman basvuru yaptıktan 15 gün sonra alınacak
Sysesra rahatdur_evladim eminmisin canim bu olay sanki 2025ten sonra dogan cocuklar icin gecerli diye anladim acaba benmi yanlış anladım
Sysesra rahatdur_evladim oyleyse 5yasina kdar toplam 300bin₺ yapiyor cok iyi valla hic dokunmayip biriktirilse cok iyi para
ArasMom__ rahatdur_evladim o ikinci ve üçüncü çocuklar için geçerli 5 yaşına gelene kadar ama ilk doğum yardımıda tek seferlik 5 bin tl ☺️ bugğn başvurduk bakalım
Sysesra rahatdur_evladim basvuru yapayim dedim ama suan onceki iki cocugumun kaydini yapip basvuru actim digeri dogduktan sonra onada kayit yapabiliyormuşum sisteme
rahatdur_evladim Sysesra evet eminim önceki çocuklar baz alınarak hesaplanıyor 2025 öncesi çocukların sonuçta sistemde senin çocuğun olarak görünüyor ama paralar 2025 çocukları için geçerli
Denizz43 Sysesra doğruyu söylüyor sadece bu sene doğan çocuk bilgisi ve kaçıncı cocuk olduğu soruluyor formda
___mom Sysesra nesi iyi ki bir çeyrek bile etmiyor, bide her sene sabit kalırsa bir çöp etmez zamanla..