Bbdd Susamtanesii aa çok pardon yanlış yazmışım ya şuan gittiğim bülent gürhan kahraman o söyledi ibrahim beye gitmedim hic
Yusufveannesi CeylinEsila ya ben Karataş da mediantep vardı Dr. Hüseyin kılıça gidiyordum ama pek ilgili gelmedi bana şuan da bayan doktor istiyorum araştırıyorum hatiçe hanımı da iyi söylemişlerdi
CeylinEsila Yusufveannesi Eğer ücret konusunda çok pahallı demezseniz kesinlikle tavsiye ederim. ben 36 haftalık oldum başından beri hatta hamilelilik öncesinden beri hatice hanıma gidiyorum. Medical park bana göre temiz iyi bir hastane
CeylinEsila ZeHRAa Saolun☺ Bir problem yaşamadıkça hatice hNımı bırakmm. Aksi bir durum olursada 2. Doktorum şahin korkmaz
CeylinEsila Yusufveannesi Hatice hanım muayene 200 tl. 35. Haftaya kdr ayda bir gittim. Çok şükür riskli durumum olmadığı için. 35 itibaren her hafta gelceksin dedi. Doğumda 2750 tl civarı falan
Sisilla Arzu6921 Merhaba bana da o doktoru önerdiler ikizlere hamileyim riski gebeliğim var, Ahmet hoca hangi hastanede acaba muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı