Thck1 38+3. haftadayız az önce dik oturup duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı denediğimde sol bacağımı sağ bacağımın üstüne atamıyorum. Doğum yakın demek midir bu? Var mı tecrübe eden?
mervedmrcn Thck1 36. Haftamdan itibaren atamıyordum 39da sezaryen doğum yaptım bende pek işe yaramadı yani😂 gerçi kızım 26dan sonra dönmüştü hep aşağıdaydı ondan kaynaklıda olabilir belki bilemiyorum
Thck1 Canh20 bilmiyorum aslında bende o yüzden açtım postu. Başka bir forumda soldan sağa diyordu tam olarak bende soldan sağa atamıyorum. Ama sağdan sola diyende var farkı varsa biri yazar umarım. Gerçi zaten yarın kontrolüm var ama :)
Phyloo Fatoana atamayınca mı doguyomus bende atamazdım denemek ıcin değildi ama benim doğmadı çıkmak istemedi 40 ta zorunlu sezeryan oldum 🤣
Fatoana Phyloo Tolga çevik isimli komedyen bacağı atamayınca doğuruyon tarzı bir espiri yaptıydı zamanında odur budur tutup tutmadığı gebelerimiz tarafından denenir😀 Placebo etkisiyle doğum başlayabilir de yani ne olacağı belli olmaz efenim
Sedset Thck1 bekliyoruz 😂 37+4 çok rahat çok profesyonel bir şekilde iki bacağımı da atabiliyorum hala evladımın hiç gelesi yok sanırım 😂