Simge_gunes Kızlar 18 haftalık hamileyim ikizlere az önce popo üstü düştüm çok sert değildi ama bir tık belim ağrıdı bir şey olmuş mudur
Busra2013 Simge_gunes bende gecen dustum😂kizim parkta salincaga bindirdi incem dedim popo ustune dustum ama doktor dln gitmedim yani kanama akinti vs olmadi
Sazenin Popo üstü düşmelerde genellikle bir şey olmuyor kanama vesaire bir şey yoksa zaten ama içiniz rahat etmiyorsa bir baktırın . Ben 37 haftalık yan kalçam üzerine düştüm ama bir şey olmadı çok şükür doğurdum sağlıklı elhamdülillah bebişim
Simge_gunes Busra2013 bende hemen gitmiyim diyorum zaten bizim buradaki acilde kadın doğum yok ultrason yok doktorları bile stajer 2 gün sonra kendi doktoruma randevum var takip edeceğim bir kanama vs yok şuanda çok şükür şiddetli bir ağrı yok
hamcokelek33 Simge_gunes ben 26. Haftada karda kayıp düştüm marketin önünde. Doktorumu aradım hemen gel bakalım dedi. Nst vs çekildi. Bence riske atmayın bide ikiz bebişmiş
Handiss Simge_gunes bende 20 haftalıkken düştüm bacağım balerin gibi ayrıldı😅 popo üstü geldim tutunarak düştüm cok sükür bisey olmadı bir hafta sonra kontrolüm var diye gitmemişim cok sükür bisey olmadı🙏🏻
Simge_gunes Handiss Allah korumuş canım. Bende yarın rutin kontrole gideceğim en son 3.5 hafta önce gitmiştim o yüzden dün gitmedim doktora zaten bir belirti vs olmadı çok şükür
Daisyy000 Simge_gunes Bende tam 18 haftada çok sert düştüm popom falan morarmıştı o derece. Kanama ağrı vs yoksa sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Yine de acilden girin bi gosterin içiniz rahat etsin, aklınızda acaba kalmasın