Gul1402 EsoMom_ ay icim icimi yemiyor nasil özlüyorum bir bilsen ama çalışıyorum ben öğretmenim. Persembe randevu almıştık doktorların çoğu seminere gitmişler antalyaya. Bu haftada 1 mayıs maalesef randevu yok..haftaya kaldı mecburen ama içim içimi yiyor bi görsen. Yaa peki gec dollenme olduğunu ne zaman anladi doktor ilk kontrolde var miydi
EsoMom_ Gul1402 ben biliyordum zaten yumurtam 23. Günde catladı on gün sonrasında adet gunumdü zaten söylemiştim doktora kalp atışını dinlediğimizde bişey demedi ikinci kalp dinleye çağırdığında söyledi bir hafta küçük olarak ayarladı normal dedi ondan rahatladı içim yani geçen hafta gitmiştim pazartesi 9+2 olması gerekiyor ama 8+2 dedi doktorum öyle belirtildi :)))
EsoMom_ Seyma1023 kız o bel agrılarıı var ya en beteri ilk hamileliğimde bana kalan tek o olduğu için erkenden başladık bizde :)))))
pudypudy 34+4 Pırasa :) çok ağırlaştım. Bi yerde çok ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bi zaman sonra her yerim ağrıyo. 30.haftam da ağırlaştım sanıyodum gittikçe daha da ağırlaşıyorum. Meğersem ozaman rahatmışım diyorum 😀
zumrudu-anka benceyn aynıyız sanırım benimde 4+6 ama bugün gittik doktora beta 1030 kese görünmedi senin nasıl canım
Gulcee9 fatmaanuurr22 Ayy benim mide yanmam simdiden basladi 20. Haftadayim. Ama yeme aliskanligim kotu aksam yemeginden sonra agirlik cokuyor uzanasim geliyor sanirim o nedenle yanma oluyor.