fatmaanuurr22 Snql16 ya gebelikten gebeliğe fark ediyor elbette ama genelde 26-27 haftalarda başlıyor umarım sizde çok olmaz ☺️
panikprenses EsoMom_ karnabahar olduk safak 84 🫡 geceleri uyutmamaya basladi mide yanmalari bel ve sirt agrilari basladi 1 aydir da nefes almakta gucluk cekiyorum 😬
EsoMom_ Niscat maşalllah günlere kalmısssknızzzz :))) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insalllah :)))
Kalbimde EsoMom_ çilek olduk bizde bakalım yarın hangi meyve olucak 10+6 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Seelinimo Ya bende tam bunu soracaktım. 21+2yiz ve 7 kilo aldım. Sizce fazla mı? Detaylı ultrasonumu başka bir hekim yapıyor o zayıf olarak başladığın için tolore edilebilir dedi doğuma kadar 65e kadar yolunuz var dendi. Biraz canım sıkılıyor fazla aldım diye
Seelinimo EsoMom_ Ya bende tam bunu soracaktım. 21+2yiz ve 7 kilo aldım. Sizce fazla mı? Detaylı ultrasonumu başka bir hekim yapıyor o zayıf olarak başladığın için tolore edilebilir dedi doğuma kadar 65e kadar yolunuz var dendi. Biraz canım sıkılıyor fazla aldım diye
EsoMom_ Seelinimo benim yengem hamileliğimde 25 kg aldı hiç sorun olmadı :) Zaten zayıfmışsın hiç sorun olmaz ki bence :)