Busradoga İyi akşamlarrr. 12 haftalık hamileyim öğrendiğimden bu yana ne zaman hapşursam kasığım resmen zonkluyor 1 2 dk çok acıyor bir tek ben miyim bu durumu yaşayan ya daha şimdi hapşurdum resmen kasığım çok acıdı yazmak istedim
yagmurcoskun Busradoga idrar yoku enf var mı? Bende genellikle enfeksiyon olduğunda can acıtıcı oluyor hapşırmak
mavideniz9696 Busradoga merhaba çok normal bir durum tüm gebeliklerde oluyor rahmimiz büyüdükçe rahmimizi tutan Round ligament adındaki bağlarımız Geriliyor hapşırcağınızı anladığınız zaman dizlerinizi karnınıza çekin öyle hapşırın o şekilde kasık ağrınız daha az olacak🥰
Busradoga minikkurabiyelerinannesi çok tuhaf değilmi😂 benim ikinci gebeliğim bu ilkinde hiç hatırlamıyorum böyle bir şey yani unutmuşta olabilirim ama gerçekten çok acıyorrr
Melickaya minikkurabiyelerinannesi Busradoga Bende yaşadım aynısını. Ani bir şekilde rahim bağlarınız gerildiği için öyle oluyor. Hapşurma geldiği zaman uzanıyorsanız hemen cenin pozisyonuna geçin yani dizlerinizi karnınıza çekin. Ayaktaysanız oturun ya da çömelin.Ve kendinizi sıkmayın tutmayın ve kasmayın rahat hapşurun. Ve elinizle hafif göbeğinizi destekleyin ❣
minikkurabiyelerinannesi Busradoga benim 3. Gebeliğim bende bunda dok yoğun yaşadım diğerlerinde hatırlamıyorum 😄
Yaswinn Hapşururken ya da öksürürken ne zaman kendimi kassam benim de ağrım oluyo ama rahat rahat yapınca ağrım olmuyo. Ondan olabilir mii
minikkurabiyelerinannesi Melickaya teşekkür ederim refleks olarak bu söylediklerinizi yapıyorum evet ama aniden olunca hazırlıksız yakalandığım çok oldu 🥹