Meltemanneolsun Kizlar bugün belim bı ayrı ağrıyor sanki. Kasıklarıma vuruyor ağrısı doktoruma da ulaşamadım. Bu haftada bunu yaşayan oldu mu adet sancısı gibi sanki kasıklarımda.
Semra_krhn Meltemanneolsun bende o ağrı çok dolaninca kendimi yorunca oluyor acaba sizde bugün yoruldunuzmu
yagmurcoskun Meltemanneolsun topuğumdan kuyruk sokumunda cız cız vuruyor. Uzun süre ayakta kaldığımda daha fazla tetikleniyor genellikle. Magnezyum takviyesi ve pilates topuna oturma öneririm. 33+5 oldum bu şekilde rahatlıyorum
Busramnida Meltemanneolsun magnezyum kullanıyor musun o haftalarda başlıyor artık yavaş yavaş ağrılar normal ☺️
Meltemanneolsun Semra_krhn bugün çok değil de dün çok yormustum. Normalde de agrirdi belim Ama kasıklarım da ağrıyor şimdi
yagmurcoskun Meltemanneolsun tahmin ediyorum aynı şeyleri yaşıyoruz. Varsa pilates topu otur mutlaka rahatlayacaksın
Meltemanneolsun Busramnida kullanmıyorum. Bugün birden aşırı ağrı oldu sma normalde de belim agrirdi hep ama bugün sanki sopayla beni dovmusler gibi bir ağrı