asellmom Kızlar 2. Doğumum olcak temmuzda bugün duydum özelde doğuranlara doğum yardımı verilmiycekmiş devlette doğurmak lazımmış. 2025 sonrası doğan çocuklara verilcek olan para varya ondan bahsediyorum. Bilgisi olan var mı devlette doğurmak şartmı?
Busramnida asellmom Başvuru şimdiden olmuyor bebek doğunca önce onun kimliğini çıkartıp ondan sonra başvurular yapılıyor
baharhanimm asellmom hiç gerek yok böyle şeylere hatta özelle devletteki babalık iznini bile eşitlediler amaç doğurganlığı artırmak özel devlet ayrımını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar diye biliyorum
1melek1annecik baharhanimm öyle bi karar çıkmadı sadece teklif sunuldu doğum izninin 1 yıla çıkarılmasının da içinde bulunduğu bi teklif sunuldu meclise karar çıkmadı…
1melek1annecik asellmom resmi gazete doğum yardımı yönetmeliğinde her şey açık şekilde ifade ediliyor.. 😊 Google da aratacağınız şey resmi gazete doğum yardımı yönetmeliği olmalı diğer türlü olmayan şeylerin reklamının yapıldığı haber sitelerinde gezersiniz böyle şeylerde en net cevabı yönetmelik verir.