Tutuuu Kızlar hematom vardı amma doktor sıkıntılı bir durum olmadığını söyledı. İlişkiye her şeye olur verdi. Şimdi pembe bi akıntım var. Az değil yanı çok bana dua edin acile gidiyorum🙏🏻🙏🏻
Ceiydda Tutuuu benim de bu haftada pembemsi kahvemsi akintim oldu 1 2 gün boyunca sonra geçti çok şükür inşallah önemli değildir seninkide
Pinaranneoluyor Tutuuu her kanama düşük demek değilmiş 12. Haftaya kadar kanamam oldu progesteron kullandık hep kalp atışları varsa sıkıntı yok korkma progesteron+ uzan dinlen
Tutuuu Tuba06_06 canım çok sağ ol🙏🏻yatış verdilerde orada yatmak istemedim. Duruma bakıcam eger kanama olursa özelde yatıcam. İnşAllah başka bi şey çıkmaz da yatmama gerek kalmaz
Ceiydda Tutuuu gittim canım. Baktı hiçbir şey yok dedi doktor dinlen dedi ilişkiye biraz ara ver dedi 10 15 gün uzak durduk dinlendim de bolca öyle yani bir daha da olmadı son kanamamdi çok şükür zaten şimdi 36+2olduk darısı sana
Tutuuu Pinaranneoluyor inşAllah öyledir ilk hamilelğimde böyle pembe akıntıyla başlayan düşükle sonuçlanmışdı o yüzden korkuyorum
Pinaranneoluyor Tutuuu o bendede oldu iki gebelik kaybım oldu o sekilde şuan 3. Gebeliğim ve ilk 3 ay hep koyu kahve leke ve ara sıra kesik kanamalarim oldu progesteron iğnesi ve fiili kullandk
Tutuuu Ceiydda şimdi eve geldim. Hematom hala varmış ve biraz aşağidaymış kese. Yatış vermek istediler yatmadım eve geldim evde yatıcam zaten hematom içinde tedavi oluyorum ciddi kanamam olursa gidip yatarım
Plansizgebe Tutuuu korkma canım aciline git arkadaşımın ablası oluk oluk kanıyordu yine de doğurdu çocuğunu ilaç falan veriyorlar toparlıyorsun
Mariam1 Tutuuu benim gebelikte full riskli geçirdim yok 5 gün kanamam oldu kanamadan once Kıbrıs’ta eşim Göre yapıyordu ordyidim uçak bilet almıştım yandi biletim anneme gidemedim eğer bebeği kaybetmek istemiyorsan demişti gitme yolda düşünürsün dedi