Aybkcvsgll Kızlar midem öyle bir yanıyor ki kendimi ejderha gibi hissediyorum ağzıma kadar yanıyorum. Gaviscon ve türev ilaçlar da fayda etmiyor ayakta dimdik durmam gerekiyor öneriniz var mı ?
HifaVera Aybkcvsgll 35+4 deyiz hamile kaldığım ilk günden beri bende sizin gibiyim artık bıktım valla ne yapsam geçmiyor gece uykumda ağzıma geliyor kusmaya koşuyordum En sonunda bi çare buldum yastığımı biraz dik şekilde koyup öyle uyuyorum o zaman gece bulantım olmuyor onun dışında gündüz fenayım
yagmurcoskun Aybkcvsgll fazla sıvı tüketimi sebep olur dedi doktorum. Yatmadan önce 2 saat öncesi sıvıyı kesmelisin ekstra yediklerine dikkat baharatlı soğan biber vs.
Busra2013 Aybkcvsgll kac haftaliksiniz benimxe bu hafta basladi 17+4 hergun hangi ogun olursa olsun sisiyorum midem yaniyor daraliyorum gegircem gegiremiyorum midem carpinti gibi bisiler oluo delircm
Aybkcvsgll Busra2013 33+6 haftalığım ben daha önceleri ara ara oluyordu ama son 2 haftadır falan böyle dayanılmayacak seviyelere geldi artık
Fufu09 Aybkcvsgll ben taze zencefilli minik kesiyorum azıcık çiğneyi suyla yutuyorum oda çok iyi geliyor
Aleyo03 Benim tatlı yiyince çok yanıyo anlık geçsin diye yoğurt yiyorum. Bazen de dondurma yiyorum bana iyi geliyor