Blueeberryy Tesetturlu hanimlar alisveris yaptiginiz siteler markalar bana yazarmisniz tunik gomlek bakiyorum hep boylari kisa etek giymiyorum pantolonlada kisa oluyo
Imasleeper Blueeberryy trendyolmilla ve modanisa dan alıyorum ben hep çok güzel çıkıyor hep iade etmekte kolay oluyor İntstagram butiklerinden alanlar varsa bende merak ediyorum güvenemiyorum çünkü
Burnosunn_annesi Blueeberryy modaselvim’den alırım iadesi kargosu her şeyi çok rahat tavsiye ederim 😍
Aylaa123 Blueeberryy çoğunlukla trendyolda ve trednyolmilladan alıyorum onun harici diğer sitelerde iade vs sıkıntı olabiliyor bide yorum okuyup almak daha hoşuma gidiyor
Blueeberryy Imasleeper instagramlara bende hic guvenmiyorum dolasiyorum duzgun Bisey yok bide pahali internetten bakayim dedim bende trendyolmilla artik trendyolda satilmiyo ayri sitesinden aldinizmi hic
Imasleeper Blueeberryy aldım canım tek farkı kargo ücreti çıkarmaları ürünlerine ama yinede güzel bende hırkası vs çok beğeniyorum
Blueeberryy Sudnaz evet bende aliyodum ama gittim baktim gecen magazaya benlik pek bisey yoktu sitesindede bakiyim 🥰
Yusufum06 Blueeberryy modaselvim Modasena Pazarium Modamerve Sefamerve Modaşah tesettür İmaj butik Aklime gelenler bunlar