Asyaslmm Kızlar elim direk abur cubura gidiyor bu ara sürekli tatlı yiyesim geliyor ama kilo alışım hızlı gidiyor siz ne yiyorsunuz akşamları karnınız kazıyınca
Bicirik2025 Asyaslmm süt aciktiriyor bence. Yoğurdun içine meyve koyabilirsin çok güzel oluyor ben hep meyveli yoğurt yerim zaten. Peynir de tok tutuyor bence hamilelikte en güzel gece yemeği. miden yanması -bulantısı kalmıyor peynir yiyince.
Asyaslmm Sudee01 meyveyi gün içinde yiyorum ben doktorum birde meyve çok yeme dediği için aşırıya kaçmak İstemiyorum ama çerez mantıklı geldi ☺️
Anniskoo0634 Asyaslmm bir tatlı kaşığı bile koymuyorum ben azıcık reçel niye kilo aldırsın ki asıl hamilelik kilo aldırıyor direk canım hsjdj
Asyaslmm Bicirik2025 denicem yoğurdu merak ettim hem umarım işede yarar birde peynir dediğin kaşar peynirimi normal beyaz peynirmi☺️
Mor-kelebek Asyaslmm ay bende her akşam böyle oluyorum elim ayağım titriyor sanki birden acıkma geliyordu şimdi meyveli yoğurt aldım kendime böyle denicem tok tutacak mı bilmiyorum ama yoksa ekmek makarna yiyorum hep gece rahatsız ediyordu 🤭
Asyaslmm Mor-kelebek öyle gerçekten makarna vs güzel oluyorda kilo yapıyor sonra mide ağrısından duramıyorum 😂eziyet gerçekten ama yoğurdu bende denicem merak ettim birkaç kişide duydum🥰
Nesli006 Asyaslmm leblebi daha çok olmak sarti ile kuruyemis. Bir iki tane hurma. Yada süt yada bir tane salatalik.
Mor-kelebek Asyaslmm aşırı makarna yiyorum bu gebelikte birde salçalı ondan sonra mide çayır çayır oluyor gece 🤭 deneyelim bakalım inşallah faydası olur tok tutar 🤲🤣