minikari beta 19 Nisan gece 23 :30 da 30 22 Nisan 00.30 da beta 99 26 Nisan 00.30 da beta 462 artış iyi mi sizce hesapladım hep iki katı artmış yani 🤲🏻🌸 henüz doktora gitmedim hafta içi gidicem
Tatlisanne42 minikari gzl canım iyi artmış şuan gitsen gile kese gözükmez canım beta 1500 lerde olması lazim şuan kaç haftalık gösteriyor son adet tarihine gore
Alyadnz33 minikari Bana az yükseliyor gibi geldi herkesin ki farklı tabiki benim 1 günden 1 güne 3 katı yükseldiği için bana biraz az gibi geldi
minikari Tatlisanne42 son adete göre canım 5 haftalık oldu Ara sıra kasık batmazı ağrısı sancı oluyor ev işi yapsam az hemen yoruluyorum ve kuyruk sokumu ağrısı oluyor sancılardan korkuyorum çok
minikari @“Alyadnz33”#p36581283 aslında her iki günde 2 katı artmış dedi acildeki doktor ama iyi gidiyor dedi 🌸🥹 ama kadın doğuma gitmedim henüz
minikari Alyadnz33 evet tabiki herkesin farklı bende biliyorum ama önemli olan sanırım 48 saatte 2 katı artmasıymış düzenli olarak beta 6 ilde öğrenip hamile olanlar var
Alyadnz33 minikari Tabiki de orası öyle Allah’ım güzel sonuçlar versin canım benim hayırlı olsun darısı kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
minikari Tatlisanne42 teşekkür ederim canım güzel yorumların için Allahım razı olsun 🌸🤲🏻💘 ne dileğin varsa kabul olsun