Sulegull 30 haftaya gircem hem yakın hem uzak doğum zaman gecmıyor ilk bebeğim 30 haftalık doğmuştu bu inşallah zamanında doğar sizde sabirsizmısınız
Glhayat_54 Sulegull bebek hareketleri nasıl sizde ?? Büyüdükce azalma olur deniliyor ama hiç azalma yok hareketlerinde aksine cok hareketli. Karnım cok acıyor hareket ettikce cok rahatsız oluyorum.😐
Zeynepinci_ Sulegull yalnız değilsiniz ben de baya sabırsızım 30+3 deyiz hastane çantası hazırlamaya korkuyorum nedense çok ağlamaya başladım ilk bebeğim stresliyim
Sulegull KumpirsMom yüksek tansıyondan dolayı 1500 kg doğmuştu 5 yaşında 2. Hamileyim Tansıyon ilacı içiyorum inşallah erken gelmez
Sulegull Glhayat_54 bazen hareketli bazen az karışık ama doktor takip et hep dedi bir sorun olursa ara dedi ilk bebeğim erken doğduğu için
gezentianne Sulegull 5 yaşında kızınız varmış zaman nasıl geçmiyor benim de 5 yaşında ogljm var ne ara 34 haftalık oldum anlamadım😃😃
babyloving Sulegull rahim ağzı kısalığım var hunileşme yaşamıştım tehlike geçti dendi ama korkmaya devam ediyorum 😞
Sulegull babyloving hıı bişi olmaz inşallah sizin gb olup zamanında doğuran vardır öyke düşünün benimde erken doğum riskim var ama öyle olmayacak diye kendini motive ediyorum
babyloving Sulegull bu haftalarda normal mi acaba diye soruyorum ben çok sık çıkmaya başladım da iki üç gündür
Zeynepinci_ Sulegull peki önceki bebeğinin erken doğma sebebi neydi nasıl anladınız? Nasıl gelişti olaylar
Sulegull gezentianne oğlum var şuan ikincisi de erkek okula gidiyor oğlum oda çok sabırsız kardeşi hemen gelsin istiyor zamanında gelsin inşallah
Sulegull Zeynepinci_ yüksek Tansıyon du hiç anlamadım doktor kontrolde bebeğin 4 hafta geri dedi yatış verdi bebek büyümedi gebelik zehirlenmesi yaşamışım aldılar öyle olunca şişmiıstum ama şimdi mesala şişiyormuyum diye bakıyorum Tansıyon ölçüyorum sürekli tahlil yapıyorlar