aybalasmom Aysezey Tuğrulhan çok güzel ama sanki sadece Tuğrul diye kısaltıp söylerler diye düşünüyorum. O yüzden Atabey diyorum 💙
Aysezey aybalasmom sadece Tuğrulda olabilir aslında. Atabey i eşim istiyo 🤭😁 çok kararsızız 9 gün kaldı doğuma 🤭
aybalasmom Aysezey ay maşallaaahhh 🤭🤭 hemen karar verin bence ya yazık bebekcik isimsiz doğmasın🤭🤭 (biz ortada gebelik yokken karar vermiştik isimlerine ajahdjf biraz takıntılıyım)
Aysezey aybalasmom büyük ihtimalle son günlere kadar kalacak yine ilki de öyle olduu. Anlaşamıyoruz hiç eşimle aşırı zıt düşünceliyiz 🤭🤭 doğdumu sizinnn 🤭☺️
Bussbety Aysezey benim yiğenimin adı da atabey çok asil çocuk oluyor sevgi dolu insallah sağlıcakla kucağınıza alın
Cicilininkini Aysezey bence hanı cıkarın :) tugrul güzel ve tunaya uyumlu hiç degilse eger illa hanlı olcak diyosanızda atabey ondan daha iyi 😀 saglıcakla gelsin yakısıklı 🙏🏻
Cicilininkini Aysezey rica ederim ha iki isim olcak diyosanız da tugrul ege tugrul efe vs olabilir Benim kızlarımda hep iki isim Zeyneb elen Elif elisa Ahsen betül Rica ederim