Smr28 Kızlar bn ilk çocuğmda 35 haftalarda sanırm baş aşağı olmamıştı sonra oldu şimdi ikinci hamileliğim 32 haftada baş aşağı inmiş acaba doğum yakın mı Öyle değildir belki ama bn merak ettim sizin bu haftalarda baş aşağı olunca ne zmn doğm oldu?
deletedmom7263 Smr28 bence cok alakasi yok dogum zamani ile. Benim 28 de kontrolde coktan basasagi olmustu. Sevinmistim. 32. Haftada tekrar yuksri cikmisti. Biraz egzersiz yaptim 1 hafta icindee tekrar bas asagi dondu. Ara sira hâla yukari donmeye calisiyor.
Ayshababy Smr28 benim 26dan beri baş aşağı hata artık kanala yakın 33+4 haftalığım ama sorun yok dedi doktor
Smr28 Pinnar7 son gün bile dönebilir bnm ilk hamilelikte 34 35 te dönmemişti stres oldm ama sonra dmönmüştü 40 haftada doğm yaptm
Pinnar7 Shnkh pilates spor yapıyorum ama yok sanki olmucak hep aynı pozisyonda ve böyle kalırsa 38 de alırız dedi doktorum
melike1-2 @Smr28 üçüncü gebeliğim 34 haftalık olduk hâla dönmemiş doktorum ilk doğum gibi 1 ay önceden dönmez doğmadan önce doğuma .ok yakın döner stres yapma dedi