Baharkle 18+4’üm. Gebeliğin birinci ayında büyüme başladı,damarlar belli süt kanalları oluşmuş,daha büyümez dimi 😞 kıyafet yakışmıyor canım sıkılıyor. Başka böyle olan gebeler var mı ? Eskiye döner mi dönerse ne zaman döner
ikibebekbiranne_ Baharkle emzirmeden sonra küçülüyor merak etmeyin. Benim de çok büyüdü kıyafetler orantısız ve çirkin duruyor. 85 idim 95 oldu😢
BirAnneikibebek0 Baharkle Ay benimde ilk günden beri hem çok büyüdü hemde çok ağrıyor ya doktora da söyledim ama ağrı kesici kullan dedi geçmiyor ne zamana kadar sürer bilmiyorum
Baharkle aylinpalaa ya 😂büyür mü daha peki. Ya hep bakıyorum hamilelere sanki büyümemiş bi bnde var gibi geliyor 🙂
Yaswinn Baharkle benim de büyüdü😄henüz 5+4’üm. Küçüktü ama hoşuma gitti büyümesi daha da büyümez umarım😂
aylinpalaa Baharkle yok canım ister istemez hormonlardan dolayı büyüyor, daha haftanız biraz daha büyümesine müsait genelde normalden 1-2 beden büyük oluyor:)
Baharkle Yaswinn küçükse hoşuna gider ama benim küçükte değildi😀 maalesef şimdiden sennde büyüdüyse büyür daha
Yaswinn Baharkle sütyen takıyorum sarkmasın diyee. Takmayanların çoğunun sarkmış umarım sarkma yaşamamm
Baharkle ikibebekbiranne_ maalesef aynıyız,hamileyken büyük olunca bebek doğunca dahada büyümez dimi 😀
ikibebekbiranne_ @“Baharkle”#p36582739 hayır ikinci, ilk çocuğumda hiç büyümemişti emzirirken bile büyümemişti. Sadece süt dolduğunda şişerdi. Şimdi balon oldular mübarek😢
limonlucheesecakee Baharkle şuan 9haftalik gebeyim ama göğüslerim inanılmaz büyüdü ve ağrıyor sizin haftaniza gelene kadar nolur kim blur Allah’ım yardm etsin 😊