Gizemce1-
Öncelikle rabbim hayırlı olanı versin inşallah kuzum 🤲🏻 Paylaşımlarına baktımda 1 yıldır evlisin bence . İlk aylar korunman var mıydı veya uzun süre korundunuzmu cocuk olmasın diye yada ilk günden hep korunmasız ilişki yaşadınız mı. Bekarkende böylemiydi adet düzensizligin yoksa evlendikten sonramı oldu 🤗 Çok soru sordum özür dilerimde ❤️Bende 3 yıl olucak evli olalı 26 yaşındayım hani etrafımda benimle evlenen veya benden önce evli olanların bir kaç kişinin cocugu olmadığı için soruyorum ilk günden korundunmu vücut öyle alışıyor ve yumurtlamayı falan kabul etmiyor doktorlar bile uzun süre korunmayı tavsiye etmiyor yani benim doktorum öyle düşünüyor yinede birşey diyemem başkasının düşüncesine. Sadece hani tavsiye vermek için yazdım ıspanak havuç kabak çekirdegi falan çok tüket . İlişki sonrası hemen kalkma gerekirse kalça altına bir yastık falan koy ve hemen lavabo ihtiyacı görme . Gerekirse bir doktora başvur başlarda dikkat edilmedimi sonradan insan dahada pişman olabiliyor ayıp birşey degil yani bu eşinde sende görünebilirsiniz . Ve eşinde atom tarzı kuru yemiş tarzı şeyler tüketmeye özen göstersin sigara asitli şeyler kullanıyorsa onları biraz azaltmaya dikkat etsin 🤲🏻🤲🏻