sunkiss Kızlar merhaba geçen hafta acil ultrasonuna gittiğimde bebeğim 13+0 dı bugün gittim yine aynı yere bu sefer 12 haftalık çıktı çok saçma değil mi sizce de başına gelen oldu mu ?
Oslemasel sunkiss oluyor normal canım. Bazen Gelişimden dolayı bazen de yumurtanın geç döllenmesinden olur. 2 hafta geri atmıştı beni
sunkiss crazyymom bilmiyorum ki şaşırdım bende işte böyle bir şey olabilir mi diye? 13 ken nasıl 12 oluyor
sunkiss Oslemasel Allah Allah 13 haftaydı gelişimi iyidi bugün 12 diyince çok şaşırdım oluyor mu öyle
crazyymom sunkiss 2 hafta ileri veya geri olabilir Yani normal bir durum ama sadece cihazla alakalı değil bu durum bebeğin gelisimiylede alakalı olabilir iki durumdada normal zaten
minikbebegim06 Denizz43 ne alaka aynı gün 2 farklı yerde ultrasona girdim ben birbirinden farklı çıkmıştı cihazlar bazen yanlış ölçüm verebiliyor
minikbebegim06 sunkiss 2 hafta önde 2 hafta geride çıkmasi normal cihaz kaynakli da olabilir ama dediğim gibi olması normal sonra yakalıyor haftasını
Denizz43 minikbebegim06 sana mı yazdim??? Hemen ortaya atliyorsun adının geçtiği yerde söz hakkin var
Pinar58eslem yagmurcoskun aynen çok haklısın ben aynı gün iki ölçüm yaptılar birinde 9+3 birinde 7+6 çıktı çok farklı az bir hafta oynamıyor bende anlayamadım
minikbebegim06 sunkiss bebek pozisyonu hareket etmesi vs etkiliyor canim merak etme benim hep bi önde bi geride çıktı doğum haftasına gelince yakalıyor haftasını aksi durumda doktor söylüyor zaten
sunkiss minikbebegim06 zaten kendisi dedi 2 hafta ileri geri olur bir şey olmaz dedi ama beni düşündüren geçen hafta 13 haftalık çıkmışken bu hafta neden 12 çıktı