Pinfur10 Kızlar hamile olmadan önce ben olsam böyle olmazdı dediğiniz ya da yaşayarak öğrendiğiniz zor anlarınız neler? Mesela hapşırınca ve öksürünce altına kaçırmak, sık idrara çıkma, dışarıda rahat yürüyememe, gece uyuyamama gibi 😅
Ceiydda Pinfur10 benim hamileliğe dair en büyük sorunum gaz sancıları oldu ne bulantı ne de başka bir şey bu kadar zorlamadı ya neffretttt🫤🫤🫤
cylnmy Pinfur10 ya 33.haftamdayım sürekli halsizim neden böyle oldu anlamadım annem senin gibi hamile görmedim diyerek iğneliyor. Yürümekte zorluk nefes darlığı yaşıyorum. Çok fazla ayakta duramıyorum durunca karnım semsert oluyor. 😂 deprem dolayısı ile panik ataklarım da cabası
Huzurluanne05 Pinfur10 olmaz mı 5 ay boyunca hem alttan hem üstten gitti giden.sonra sağdan sola soldan sağa dönemiyorum artık hemen nefes nefese kalıyorum ufak birşeyde
nevaneva Pinfur10 belden aşağısı komple ağrıyor 35 haftadayım bukadar zor olacağını bilemezdim. Yinede bunada şükür tabiki. Ev işlerini yapamamak çok zor yapsan yoruluyorsun bide erken doğum olur diye korkuyorsun yapmasan yapacak kimse yok elin kolun bağlı gibi🥲
Zananur cylnmy 30 haftaliğım ve durum bende de tam olarak öyle çok zor geçiyor nefes alamıyorum yürümekte bile zorlanıyorum hele ayakta durmayı hiç demiyorum bile o sertlik de cabası
keyfimin-kahyasi-misin Abilikardesli şey komik değil ama Bı an gulesim geldi hakkını helal et 😁birşey yoktur umarım
Nesrnn Gece uyuyamamak sırt ustu asla yatamamak gebe olduğumdan beri sırt ustu yatmıyorum genelde sol tarafa yatıyorum bazen uykuda öyle döndüğüm oluyor
keyfimin-kahyasi-misin Pinfur10 Kolay kolay otururmamam oturunca kalkamama oturduğum yerde nefess alamama yüz üstü sırt üstü yatamama bunlar beni mahvetmisti hamileyken🙄🤣keşke daha çok yapsaydım rahatken demistim şuan doğurdum ve yapıyorum dünya varmış 😁
Abilikardesli keyfimin-kahyasi-misin gülebilirsiniz ya🤣 çünkü eşimde güldü yandı biraz kantoron yağı falan sürdüm ama derisi atletime yapışmış 😥
yagmurcoskun Pinfur10 2. Trimester rüya gibiydi hamilesin karnın belli oluyor ama ne bulantın var ne bir yerlerin ödem tutmuş enerjin desen yerinde 😂 3. Trimester biraz zorlayıcı oluyor ama yine de her şey çok güzel
annesininincitanesi Pinfur10 daha 13.haftamdayım ama ilk günlerden beri mide bulantısı beni bitirdi ilacımı 1 gün atlasam ertesi gün kusmaktan içim sökülüyor 🥺
Abilikardesli Pinfur10 arkalı önlü ocakta yemek yapıyordum arkadaki düdüklüye uzanayım derken öndeki tencereye değdi göbeğim cıs dedi yandı hemen geri çekildim ama iş işten geçti derisi yapışmış atletime buz koydum krem sürdüm ama kaldı öyle🥲