Erensmom Kızlar herkese merhaba ben ankaradan mecburi olarak Mersin e geldim doğumumu burda yapcam insallah suan 32+3 haftalık hamileyim Mersin şehir hastanesinde doğum yapanlar var mi sezeryan olacak ikinci doğumum bide daha önce devamlı kontrole burda gitmediğim için beni doğuma kabul ederler mi var mi böyle bisey yaşayan lütfen yorumlar misiniz ?
Guzel_bebem Erensmom yaa öyle bişey Yok her doktor da kabul eder neden etmesin ki bende Mersin şehir Hastanesi’ne gidiyordum durhasantorun benim doktorum çok iyi
umutluanneadayi Erensmom kabul ederler hiç stres yapmayın tuna ayaş çok iyi bir doktor eğer kadın doktor isterseniz derya hoca çok iyi
Alyadnz33 Erensmom Yarın kontrolüm var hiç randevu almadan gidiyorum fiş bilee kesiyorlar ismini söyleyince
44Nurgul33 Kabul ederler cnm bende oraya gidiyorum doktorum derya şimşek Karaçay ve inanılmaz ilgili sevgi dolu bir doktor
Erensmom 44Nurgul33 evet onu duydum ablam da on ağıdını riskli bi gebeliği çok iyi ama çok kalabalık sıra zor geliyo bakarım yinede teşekkür ederim
Erensmom umutluanneadayi tamam canım siyami aksoya randevu buldum şimdilik onla ilgili bilginiz var mi
umutluanneadayi Erensmom duymadım canım ama inşallah iyi çıkar ama sezeryan için Tuna hoca derim ameliyat konusunda çok iyi bir doktor
MinikBrokoli Bende Adana şehir hastanesini düşündüm , yorumları okudum googleden ama beğenmedim 😳 İnşallah Mersin iyidir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
umutluanneadayi Erensmom çarşamba günü polikinlikte sabah erken giderseniz sıra alabilirsiniz diye düşünüyorum
Alyadnz33 Erensmom Ben yazdım ama cevap vermediniz sabah erken den gittiğiniz zaman aşağıda fiş veriyorlar hangi doktor uygun sa bende orda olacam yardımcı olurum dedim cevap vermediniz