Pinaranneoluyor bgndgd 6+2 de iyi bir cihazla kalp atışı duyulur ben özele gidip duymustum 5+2 de kese 6+2 de bebek ve kalp atışı
bgndgd Helink Allah razı olsun peki çok özür dileyerek soruyorum amacım hatırlatmak asla değil kürtaj mı oldunuz iğne ile mi düşük oldu kusura bakmayın olur mu
Helink bgndgd yok olur mu öyle şey öncelikle serum taktılar dil altından bir hap verdiler kanamam başladı 2 saat içinde sonra genel anestezi ile ameliyata aldılar 10 dk bile sürmedi sanırım odaya gelmem
Laavinia Biz de bugün 6+2 yiz aynıyız kızlar 🥰 nasılsınız ? Ben de kalp atışı duymadım 7+0 ı bekliyorum gitmek için
ddefnos bgndgd 6+4te vajinal kalp atışını duymuştum ben endiselenme canım kese görmüşsün inşallah bebisinide gorursun😘
Masal2021 Yaswinn kanama olmuyo benimde boş gebeliğim vardı hiç kanamam lekelenmem olmadı ama bekleyin 10. Haftaya kadar geç döllenme olabilir farklı doktorlara görün evet belirtiler aynı oluyor malesef
Cicekbahcesi12 Sizdenbirii1 bende yarin 6+3üm ve cuma gunune randevum var insallah bu hafta duyariz kalp atislarini 🥰 bulanti halsizlik bende surekli bu moddayim 😔
Sizdenbirii1 Cicekbahcesi12 gittim canım kalp atışını duyduk şükür çok dinletmedi ama bu haftalarda çok küçük o zaman fazla dinletemem saniyelik açtı 2 hafta sonra da kontrole çağırdı bu sekolde :) sende duyarsın büyük ihtimalle o zamana 7 haftalık olıyo senınki
Cicekbahcesi12 bgndgd kizima hamileyken gittigimde bulanti basladiysa kalp atisi baslamistir demisti benimde doktorum insallah hepimiz bu hafta güzel haberler alalim 🤲
Cicekbahcesi12 Sizdenbirii1 yaa cok sevindim inanin sanki kendim duymus gibiyim suan 😍 insallah bende cuma gunu bu sekilde mujdeli haberle gelirim saglicakla alalim kucagimiza 😍
Cicekbahcesi12 asil15 hayır herkeste ayni belirtiler seyretmiyor böyle dusunme sakın guzel dusun guzel olsun 🤲