Haley89 Hastane çantam kaldı kızlar onu hazırlıyorum bebişin kıyafetlerini yıkıcam ilk kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayayım kararsız kaldım
Hulyalp Haley89 canim daha dun arkadaslarla konusuyoduk. Muhendisoglu durunun granulunu onermis. Bi arastir istersen
BaharAytekin Haley89 dalan roxy matık ile yıkadım cok begendm ıcerıgı masum olanlardan ama az kalıntı bırakıyor ekstra durularsan misss 😉
Kbrasuer Dalan roxy canım mühendisin oglu onuda önerdi instagram bi göz at oku derim canım ama dalan roxy cok güzel 🙏
NeeSalman Dalan zeytinyağlı granürlü sabun ve uni baby’nin çamaşır yumuşatıcısı kesinlikle tavsiyemdir.
Seymakayaoglu bebekler icim sabun tozlari var fark etmiyor sabun tozu olduktan sonra zaten sabun tozlari bebekler icin uretilmis o yüzden her hangi bir sabun tozu alabilirsiniz
Haley89 Seymakayaoglu ama sabun tozu çamaşır makinesini bi zamandan sonra bozuyor diye duydum yoksa direk sabun tozu alacaktım marka düşünmeden
Aysehuli Haley89 mühendisinoğlu minorisi öneriyor deterjan olarak sanki canım kendimiz de onu kullanıyoruz yazmıştı Benim arkadaşlarımda minoris kullanıyor çok memnunlar
Haley89 Aysehuli ben de takip ediyorum instagramdan çoğu kullanan leke çıkarmıyor demişti aslında şimdilik süt lekesi olur onu da çıkarır heralde minoris düşünülebilir 👍
Seymakayaoglu @Haley89 evet o yüzden ben hic almam hep elimde sabunla yikiyorum zaten temiz oluyorlar direk legende sabunla yikiyorum sagdece durulamak icin makineye atiyorum :)