Kuboss06 Kızlar 29+5 haftalık hamileyim bebeğim temmuzun ilk haftası doğucak tabi daha geç veya erkende olabilir bilemeyiz. Burcum yengeç bebeğimde Temmuzda doğacağı için onunda burcu yengeç olur. İki yengeç burcu olarak nasıl olur? anlaşabilirmiyiz bebişle😁
2121nehir Kuboss06 benim kız da temmuzun ortasında doğacak hayırlısıyla ben aslan kızım yengeç bakalım nasıl anlasacaz😁🥰
Sebastianbaci Kuboss06 sonrası ve öncesi olursa hiç anlaşamazsınız diye düşünüyorum aslan veya ikizler 😄
10gamze Kuboss06 benimkide yengeç olacak😃 su grubu oluyor su grubu ile iyi anlaşıyormuş yengeç ben araştırmıştım balık ve kovala çok benzermiş özellikleri
Mommywolf Ay bence yengeç burcu çok güzel benimki hazirana gelebilir korkuyorum ikizler olacak diye 😮💨 annemle erkek kardeşim ikizler burcu, kadını da erkeğini de iyi bilirim Allah ikizlerle yaşayanlara sabır versin gerçekten 😂😂
Kuboss06 10gamze hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah🌸 1 2 gün geç olursa bebişinizin burcu aslan olucak 😁
10gamze Kuboss06 ahahah evet sevmem aslan burcunu hiç inşallah zamanında gelir yengeç balık ve başakla iyi anlaşıyormuş evde iki balık ve iki başak var😂😅 teşekkürler bu arada güzel dileklerin için cümlemiz inşallah