Burcin__ Hanımlar 11+2 günlük gebeyim. Normalde sakatat sevmem ama bugün canım felâket bir şekilde tavuk yüreği çekti yesem acaba sorun olur mu? İnternette araştırdım sakatat zararlı diyor ama birde sizlere danışayım dedim.
10gamze Burcin__ sakatat zararlı çok canın çektiyse azcık yap ye bari kokoreç yemiştim ben az bişey canım çekince
Talentedmom Burcin__ hamilelikte sakatat tüketilmiyor benim doktorum yeme dedi zaten hiç sevmem bir daha yememeye dikkat edin
Burcin__ 10gamze zaten bir iki tane yesem yeterli olacak gibi ama korktum biraz internetten yorumlara bakınca.
Burcin__ Talentedmom bende asla sevmem en nefret ettiğim şeydir sakatat ama bugün çok seviyormuş gibi yedim 😅 dozunu kaçırmadım ama sadece 3 tane aldım.
Burcin__ Umuteymen65 Umuteymen65 afiyet şifa olsun bende bir kaç video izledim tamamen yemeyin demiyor hiç biri ama dozunda olduktan sonra pekte sıkıntı olmuyormuş 🤷♀️
Talentedmom Burcin__ en nefret ettiğin şeyleri yiyormuş insan hamileyken benim ilk gebelikte hiç canım çekmedi nefret ettiğim şeyleri yemek bunda da belirti yok gibi bakalım aşermem de olmuyor niye acaba😀
Burcin__ Talentedmom bende aşermeler de başladı en azından normal şeyler çekiyor canım anormal şeyler çekse napardım 😅