ValideSultan Merveayhan herballife sağlıklı kişiler için bile oldukça zararlıdır ölümle sonuçlanan vakalar mevcut asla kullanmayın
Yaser27 Merveayhan hamileler ve rahatsızlığı olan kişiler kullanamaz bu ürünü zaten hamilelikte kullanılması sakıncalı
Hcivelek Merveayhan ben bekarken kullnamıstım. Bagırsaklarımda kurt yaptı. Neler çektim ahh neler. Dikkatli olun kanmayın. Ona vereceginiz para ile diyetisyene gidin lütfen. Bebeğini de düşün 😑😔
Yhartk Merveayhan merhaba, herbalife ürünlerinin içinde efedrim bulunuyor maalesef. Bu maddenin de gebe iken kullanılması sakıncalı, hatta hamile değişken bile uzun süre kullanılması sakıncalı. En azından hamile iken kullanmayın nacizane tavsiyem 🙏🏼
Merveayhan Ben hamile degilken bayağı uzun bir süre kullandım hiçbir zararını görmedim hatta çokta yararı olmuştu şimdi 7 ayligiz tekrar başlamak istiyorum bakalım🤔
Gazell Çocuğuda öyle besleyin aferin ne kadar saçma sorular soruyorsunuz ya içinizde sizden beslenen bir can var onlar için içmem dediğimiz sütü yemem dediğimiz yumurtayı tüketiyoruz beslensin sağlıklı olsun diye
Merveayhan Gazell cenkirmenin anlamı ne arkadaşım insan gibi soru sorduk insan gibi cevap verin nasıl bir üslup taşıyorsunuz bilmiyorum ki
Deletedmom422 Yok artık tavuk bile yerken 10 kere düşünüyorum. Doktor hazır bitki çaylarını bile içme dedi ne herballife ı. Hamileyken kontrolsüz diyet yapılmaz. Böyle ürünler asla kullanılmaz.