Pinarazn Kızlar merhaba herkes yorumm yaparsa çokk sevinirim ıkıncı normal doğumlar daha mı kolay oluyor ben hamıleyım ıkıncı hamılelıgım korkuyorum ama herkes daha kolay olur dıyor
Dugme2 Pinarazn benim ikinci kendi geldi valla canım ikinmadan bebek indi aşağı baya 4 duncu ikinmada kızım kucağıma geldi ama benim ilk kızımda kolay oldu şükür
10gamze Pinarazn ilk normal doğum kolaydı ikinci normal kabustu bebekten bebeğe kişiden kişiye değişir bin pişman oldum normal doğum yaptığıma ikincide
ppmerlina Valla ben ilk bebeme hamileyim ama bu forumda okuduğum tüm postlarda ikincisi daha kolay diyorlar demek ki zaman içinde Allah sabrını da gücünü de veriyor 🥰
Pinarazn ppmerlina rabbım size de saglıklı doguk versın hıc korkmayın gercekten allah ılkınde de yardım esıyor❤️
Pinarazn Dugme2 valla moral oldu bana benım ılkıde cok zor degıldı ama gene korkuyor ınsan dusunmeden edemıyor😀
Dugme2 Pinarazn korku normal doktor yatış dediğinde çok ağladım korkudan şimdi bitcek az kaldı diye diye geçti böyle olacağını bilseydim kendime eziyet etmezdim