LareninAnnesi Aynı anda 2 doz Celestone ciğer geliştirici vuruldum 24 saat sonra 2 doz daha olacağım. Eczacı arkadaşım vurdu iğneyi ve beni 1 hafta boyunca tuz ve şekerden uzak durmam için uyardı. İlaç direk kortizon içeriyor tuz ve şeker yersen çok aşırı şişersin 1 hafta sabret dedi.. Merak ettim bu uyarıyı almayıp tuz şekeri kesmeyip şişen ödem toplayan oldu mu? Veya etkilenmeyen..
Morina LareninAnnesi Etkilenmen çok doğal canım çünkü ciğer geliştirici dedilen ilaç askında kortizonun ta kendisi kimi bünyese dediklerin olabilir kimisinde hiç hissetmiyebilirsin merak etme yani olabilir öle şeyler
LareninAnnesi Hacerr Doktorum bana da söylemedi ama genelde sağlıkla ilgili bir problem olmadığı için söyleme gereği duymuyorlarmış hani alt tarafı ödem olur diye... Sizin ne kadar oldu iğne vurulalı
Hacerr LareninAnnesi 7 hafta oldu canım hiç bi şişlik ödem olmadı yani ben hiç bi yan etkisini görmedim
LareninAnnesi Morina Yok yani şeker ve tuz gerçekten ödemi arttırıyorsa bir süre yemeyeceğim o yüzden sorayım dedim. Yukarıdaki arkadaş şeker tuz tüketimini kesmemiş fakat ödem sorunu yaşamamış. Bünye ile alakalı olabilir belki de 🤔