Birbebekannesi01 estağfurullah ne kusuru insanın aklında birsürü soru oluyor konu evlatları olunca 🥰biz eve sünnetçi çağırmıştık ilk başta lokal olarak uyuşturdu iğneyi yaparken sadece biraz ağladı ama bizimkinin sünnet derisi bitişikmiş o yüzden acılı oldu sünnet derisi bitişik olmazsa o kadar acı olmazmış inşallah sizinkilerin değildir 🤲 pazar günü sünnet olmadan yıkamıştım ben sonrasında çarşamba ya da perşembe yıkayabilirsin demişti bana fotoğrafını atarsın ona göre ben sizi bilgilendiririm demişti sonrasında her gün attık ve bize perşembe günü yıkayabilirsin dedi perşembe günü şampuanla 10 dk ya yakın yıkadık suyun içine oturtup banyo yapması çok iyi geldi, ateşi olmadı, biz sünneti saat akşam 7 gibi yaptırdık 11 e kadar baya bizi zorladı acısı olunca ilk 2 çişi yakar demişti bide onlar yakınca acısı ayrıyeten arttı 11 den sonra bi uyudu sabaha kadar emme harici uyanmadı uyandığında da ağlamadı emip uyudu tekrar çok şükür , 2 krem verdi birde parol şurup verdi kremin birisi sabah akşam sürülüyordu biride 2 saatte bir sürülüyordu uyuşturucu olan ama ben gece uyuduktan sonra sürmedim çünkü sürerken uyanıp daha çok ağlıyordu, birde kağıt bardağı kesip koymuştuk biz çok işimize yaradı, yarası 4 günde falan iyileşti dediğim gibi banyo çok iyi geldi ondan sonra toparladı baya haftasına varmadan da dikişleri düştü 💕aklınızda soru varsa sorabilirsiniz çekinmeden