Fatmaacylnn 87 günlük bebişimi bugün sünnet yaptırcaz inşallah sünnet yapıldıktan sonra kaç gün banyo yaptırılıyor bugün banyo yaptırsam bi sıkıntı olur mu acaba bilen anneler cevap verebilir mi 💕
10gamze Fatmaacylnn Özel bir klinik tercih ettik bulunduğum şehrin en iyisiydi bir gün acıdı sonra geçti ikinci gün banyo ettirdik bir buçuk yaşındaydı oğlum iyiki yaptırmışız
Tatlisanne42 Fatmaacylnn bence sünnet olmadan banyo yaptırın 3 gün fln gliba bildiğim kadarıyla yapılmıyor banyo çünkü yaranın iyileşmesi için
Bhrdnz Fatmaacylnn 4 aylıkken sünnet oldu oğlum doktorumuz şöyle dedi Perşembe sünnet oldu pazar gününden itibaren haftası dolana kadar her gün banyo yaptıracaksanız en azından köpüklü su bir akacak üstünden dedi pazardan perşembeye her gün yıkadık
bikbikbikaak Ben bebek sünnetini sağlıklı bulmuyorum, 40′ı çıkmadan yaptıramamış olmanıza sevindim :)) 3 gün banyo yasak demişti arkadaşıma doktoru.
ErsBegAs bikbikbikaak halbuki en sağlıklısı da o hem de kolostrum alırken yapılması daha da kolay atlatmasına sebep 🥹😍
Smileylaylom Fatmaacylnn hayır olmuyor. Ben 48 günlükken sünnet yaptırdım 3. Günden itibaren banyo yapabilir dedi doktorumuz. İlk önce biz küvetine biraz su koyduk şampuanla köpürttük 10 dk kadar o suya oturttuk sonrasında duş yaptırdık. Bunu bi hafta kadar yaptırdık çabucak toparladı zaten
Suheyle1 Fatmaacylnn Fatmaacylnn sünnet olmadan önce banyo yaptırabilirsiniz ama operasyondan sonra 2 3 gün korumanız gerekli yanınızda kücük kagıt bardak ve pişik kremi bulundurun hayatınızı kolaylaştıracak tek ikiliii👌🏻
Fatmaacylnn 10gamze o zaman doktordan doktora değişiyor herhalde banyo yaptırma süresi bizde eve sünnetçi çağırdık kaç gün der bilemedim o yüzden bugün banyo yaprırsam akşama doğru da sünnet olacak bi sıkıntı olur mu diye düşündüm
Fatmaacylnn Smileylaylom teşekkür ederim 🥰 o zaman şimdi bende yaptırayım bebiş banyoyu sevdiği için uzun süre yaptırmayınca huzursuz oluyor
Fatmaacylnn Tatlisanne42 şimdi yaptırcam akşama doğru da sünnet olacak teşekkür ederim sıkıntı olır mu diye düşünmüştüm
Tatlisanne42 Fatmaacylnn maşallah erkenden yaptırman iyi olmuş büyüdükce zorlaşıyor çünkü bezin içinde hemn iyileşir bir iki gün zorluğu olur ağlar biraz inlarda normal