xEndless Kızlar anne bebek çantası alıcam ama aşırı kararsızım civilde kraftın çanta modellerını gördum cok begendım kullanıp memnun kalan ya da başka bır önerisi olan var mıı ????
Deletedmom254 xEndless bende alma aşamasındayım çok araştırdım sanırım Skiphop alacağım bölmeleri kalitesi çok iyi görünüyor hiç kötü yorum okumadım, oysho da güzel diyorlar
bikbikbikaak xEndless evet trendyoldan sipariş verdim, işimi görüyor yani henüz aman şurası eksik dediğim bi yeri çıkmadı :))
bikbikbikaak xEndless ya bilemiyorum ben bazı ürünlerde pahalı ürün = iyi ürün algısından çok uzağım. Birçok arkadaşım normal sırt çantalarını kullanmaya devam etti mesela. İçi derin olsun birkaç gözü olsun yetiyor zaten
xEndless bikbikbikaak bende çok pahalı bırsey almak istemiyorum sadece bebek arabasına takmak ıcın aparatı olsun, birde içi geniş olsa yeter dıye dusunuyorum
bikbikbikaak xEndless aparatı var, henüz takmadım arabaya ama arkadaşım neden sırtında taşıyorsun çantayı dedi geçen gün, o diyene kadar fark etmemişim 😅