fatmaanuurr22 Kızlar 21.haftamda başvuru yaptım hâlâ doğum bekleniyor diye yazıyor aynı durumu yaşayan varmı sizce onaylanır mi size geldi mi
fatmaanuurr22 bravo61 ya ona göre bebeğin ihtiyaçlarını alacağız net birşeyde söylemiyorlar siz başvuru yaptınız mı size geldi mi
Hanife5656 Gamze010 ben 153′ü aradım oradan başvuru yaptım Yenidoğan paketi almak istiyorum dedim ondan sonra yardımcı oldular
fatmaanuurr22 Gamze010 online başvuru için SEDEP’ten yapılıyor ben oradan yaptım ama istersen 153′ü arayipta yapabilirsin canim
Berfuuu04 Hanife5656 merhaba bende aradım da bana doğum yaptıktan sonra kimlikle beraber başvuru yapıyorsunuz dendi
Hanife5656 fatmaanuurr22 şu an 24 haftalık hamileyim mesaj da gelmedi paket de gelmedi benim arkadaşımın 35 haftalıkken geldi
xEndless fatmaanuurr22 Başvuru yaptım bende de doğum bekleniyor yazıyor aradım değerlendirme aşamasında hala dediler 36 haftaya giricem gelen giden yok :)
fatmaanuurr22 xEndless bende aradım hâlâ değerlendirme aşamasında yazıyor yani doğumdan sonra gelecekse ne anladık ki bu işten
Suhedaattal xEndless merhaba banada doğum bekleniyor dıyor aradıgımda degerlendırme de dıyorlar 35. Haftamdayım geldı mı acaba sızınkı
xEndless fatmaanuurr22 Aynen öyle , benım komşuma doğumuna 2 ay kala getirmişler bende 20′li haftalarda başvuru yaptım gelmesini geçtim hala değerlendirme aşamasında dıyorlar.. Alışverişini vs zaten yaptım hastane cantamı hazırladım mecbur
fatmaanuurr22 xEndless kimisine erken geliyor kimine de gecikiyor işte ne yapalım yapacak birşeyde yok beklemekten başka