Marysena Yaz girisi ogretmenizi tavsiye ederim çünkü ilk 5 gun ister istemez altini islatiyor karar verdigim gün 3 gun boyunca sadece her tuvalete gittigimde yanimda oglumuda götürerek annecim bak cisimizi buraya yapiyoruz vs diyerek nasil tuvaleti kullandigimizi gosterdim gündüz ben aksam babasi ve ben gösterdik (tuvaletimizi yapa yapa)3 gün snrada bezini cikartip yarim saatte bi tuvalete götürerek 1 hafta boyunca gece gündüz bezi hic bisekilde baglamadan tuvalete götürdüm bi kac gun cok zorlandi yalan degil tuvalete hic yapmadi snra banyoya yere comerek yapmasini deneyince 1hafta boyuncaki cabalarimin bosa oldugunu gordum ve 1 haftanin soninda kendisi banyoya çökerek yapmaya alisti 1 haftada öyle gecirdik 2 haftanın sonunda kendisi banyoyuda birakip sadece tuvalete yapmayi basardi bu 2 haftalik süreçte cis kilodundan cok fayda görmedim ve altinada çok yapti ama sonunda basardi o zamandan beri bezdende kurtuldu egitiminide almis oldu simdi kendi basina gidiyo cok şükür umarim sizde kolayca ogretebilirsiniz