T-159 History5 14 temmuz yazıyor takvime göre ama 40 hafta dolar mı bilmiyorum çünkü ilk hamileliğim 38 +4 de geldi
Zeyn2203 History5 benim 29 Ekim ben bebeği bir kere çıkartıp geri gönderdim ikinci tarih belli değil 😂
Giqu Son adet tarihim 13 Ekim. Bebek iri gidiyor şu an. Dr “umarım sezaryen olmaz, senin için diyorum” dedi. Ben konuşmaya çekiniyorum henüz, sezaryen istemeyecek diye… öyle dediğinde bile cevap vermedim
byk0606 Ya benim son adet tarihimde 9 ekim. Henüz doktorla hiçbir şey konuşmadık ama bebeğim ortalama ağırlıktan daha kilolu son 2 kontroldür. 25. Haftada 900-1000 gram arasıydı 28+5im şuan 1.500 gram. Açıkçası ailelerimizde herkesde tosun gibi doğmuş. Normal doğum istiyordum ama korkuyorum iri bir bebek olursa normal doğum nasıl olur diye. Bu konuda bi fikriniz var mı?
History5 byk0606 İri bebeklerde genellikle riske atmıyorlar ama doktordan doktora değişiyor doktorunuz ne diyor öngörüsü var mı?
sehnazz000 History5 sat 3 Ekim 1 veya 3 Temmuz olacak Sat 1 Ekim olan bi tanıdığında 26-27 Haziranmış Ben öncekinde 38+5te doğurdum ama okuduğum kadarıyla bu aralar 38.haftadan sonra yapıyorlarmış 38+2 38+3 gibi ona göre hesaplamak lazım
Zeyn2203 History5 bebeğime Spina bifida teşhisi konuldu 22. Hafta da ameliyat olduk dışarı alıp ameliyat yapıp geri koyuldu
byk0606 History5 Henüz erken ilerleyen zamanlarda dengelenebilir dedi. Ama 28. Haftamdayım 1500 gram şuan. 25de 900dü doktor şaşırmıştı baya kilosuna. Anlamadım maşallah tabi büyüsün tosunumda, kendim kiloda almıyorum. 32de gideceğim tekrar o zaman tekrar konuşuruz biraz daha belirlenir bişeyler dedi.
History5 byk0606 Beslenmeniz nasıl? Yedikleriniz direkt bebeğe yarıyordur genetikte önemli tabii belki ilerleyen haftalarda durulur ama kilo artışı son haftalarda da artabiliyor umarım gönlünüze göre olur