Marysena Kızlar şimdi nasıl açıklasam. ben kendime göre hesapladığımda 7 buçuk aylık oluyor yani 30 haftalık. Hani 4 hafta 1 ay oluyor ya. Öyle hesaplıyorum ama internette baktığım zaman 30 hafta 7.ay olarak söylüyor hangisi doğru oluyor acaba. Yani ben 7 buçuk aylıkmı hamileyim 7 aylıkmı ?? ☺
hunilimom Marysena bende doktora gittiğim de bi hafta geriden oluyo birdaha ki kontrolde ilerde oluyo hiç anlamıyorum valla nasıl oluyor ileri geri en son 22.haftada gitmiştim Doktorum 23+3 uyumlu dedi cihaz hatasımi bu
CnsyeniHamile Hafta olarak aynı oluyor zaten 8. Ayın içindesin tam dolmadığı için öyle yasıyordur önemli olan haftası
Minigimgeliyor 1 ay 4 haftadan fazla. 28 gün olduğu için. 30 hafta 7 aylık oluyor. 30 hafta 210 gün eder. Bir ayda 30 gün olduğuna göre 210 u 7 ye bölünce 7 çıkar. Biraz karışık gibi duruyo ama değil aslında.
Marysena hunilimom bana da 1 hafta önde dedi ama pek takmadım bazen hata olabiliyor. Yada üstüne adet görmüş oluyorsunuz fazla çıkıyor değişiyor yani bir garip bazı şeylere kafam basmıyor gerçekten 😂
031965 Tam 7. Ayındasın hafta hesabı doğru değil çünkü 4 hafta 28 gün ediyor ama bir ay 28 gün değil.