Meryems1 3.5 yaşında bir oğlum var beraber uyuyorduk uyku esnasında kendisine farkında değil şiddetli kasıklarıma tekme attı yani bebeğin olduğu kısma vurdu 13 haftalik hamileyim korkuyorum ağrı veya kanamam yok
Brcarss Meryems1 benim de 3.5 yasnda oglum var arada vuruyor ben de 7 aylik hamilegim . Sukur bsy olmadi
5_erkek_annesi Meryems1 Benim’de 4 yaş oğlum vuruyor 24 haftalık hamileyim gece istemsizce gündüz istemli vuruyor 🥹kanama vs olmadığı için korkmuyorum bebekler zaten kaç derinin altında o kadar uzakki ulaşmak Rabbim ne güzel koruyor
Meryems1 5_erkek_annesi Nrnn ama sert vurdu sonuçta tekme yani bide nasıl isabet ettirdi bilemedim 🤷♀️
sadbut Meryems1 canım panik yapma bebek zaten kat ve kat aşağıda korunuyor yüksek bir ihtimalle bir şey olmamıştır ama garip bir sancı ağrı ya da kanama olursa mutlaka hastaneye git Çok da hareket etme yatar pozisyonda ol bir süre , geçmiş olsun 💕
Bebegim3444 Meryems1 canım hiç korkma tabi tedbiri de elinden bırakma. Bende 18 haftalığım ogrendigim günden beri bir yaş ikizlerimden hep tekmeler yedim sorun yok şükür.
mervemurat16 Meryems1 korkmayın ama içiniz rahat etmesi açısında doktora görünebilirsiniz bebeğin içinde bulunduğu plasenta air bag gibidir darbelere karşı korur bebeği ben bir kere düşme iki kere eşimin karnıma vurmasına(uyurken) bir kerede kapı koluna çarpma yaşadım birşey olmadı