Melikeakkc Ceren1996 son 44 inşallah son 2 kargom kaldı onlar da gelsin çantamı hazırlıcam inşallah 🙏🏼 sağlıcakla alırız kucağımıza 🙏🏼
Tgball Ceren1996 30+2 🐣 Hiçbir düzenleme ve hazırlık yapmadım henüz. Giysi dolabi aldığımda hemen kıyafet işine girişecegim inşallah
Sevinc44 Ceren1996 hayır ben de başlamadım. 32. haftada bi kontrolüm var. Ondan sonrasında yavaş yavaş çanta falan hazırlamayı planlıyorum. Kokusu falan değişir tekrar tozlanır diye düşündüm erken başlamak istemedim.
Sibellll_123 Benm herşey hazır 30+1 benm erken doğum ilk kızmda 34 hafta doğdu ı hazrlıksız yakalnmym dye hazrladm herşeyni 2 kız oğlan bu sfer ki
Denizgiller Aaa bende bugün 30 oldum bu 5 gün soguklar geçsin önce kıyafet yıkama ütüleme tapacam çantamızı hazırlarım eksiklerim bitti gibi sonrada yacaştan temizliğe başlicam bahar temizliği geliyor zaten
Wewe Bende kızıma dolap aldım, o bu hafta gelirse eşyalarını yıkayıp yerleştirip, hastane çantamı hazırlayacağım🥹🥹🥹🥹
Pinnar7 31 oldum ama şu son 2 gündür çok kötüyüm nasıl geçecek bu zaman hiç bilmiyorum kalbim en az 130 atıyor uyurken bile çarpıntıyla uyanıyorum karnım hemen şişiyor hareketli bi insandım şimdi yatıp kalıyorum nasıl çıkıcam bu durumdan hiç bilmiyorum son zamanları hiç düşünemiyorum