Pinarkorkmazer myangelson ped vile kullanmazken depend kullanıyorum şu an ama belki de adet olmuşımdur o yüzden bekleyeceğim bir gafta daha teşekkür ederim
Pinarkorkmazer [silindi] çok şükür çünkü şu an gidemem hastaneye bebeği acile götüremem en az dört saat bekletiyorlar ve hep evsizler vs oluyor hastanede enfeksiyon riski çok var
Pinarkorkmazer Almina09 ben de bekleyeceğim bir hafta daha hemşire 6 hafta kadar normal dedi ama artarsa gel demişti o yüzden merak ettim korktum da şekerim de var acaba yara mı kapanmıyor diye düşünmüştüm
Almina09 Pinarkorkmazer içinde kalıp kafanı meşgul edecekse git canım. Ama korkulacak bişi yok inşallah
Cotanakk Pinarkorkmazer bana doktorum kanaman kesiliyor gibi olup aniden tekrar olabilir demişti sizin de öyle olmuştur bence aksi olsa ağrınız vs de olurdu.
Pinarkorkmazer Cotanakk Girlmama çok teşekkür ederim benim de aynen böyleydi ben ilk bebeğimde böyle bir durum yaşamadığım için bilemedim içimi çok rahatlattınız bir de bu sezaryen diğeri normaldi 💜💜💜 şekerim de var acaba geç mi iyileşiyor diye düşündüm
Girlmama Pinarkorkmazer cok normal benimde gecmisti bir gun bebegimi emzirirken bosaldi resmen koltuk kiyafetlerim falan kipkirmiziydi ve tek seferde cok fazla kan bosaliyordu akinti olarak gelmiyordu
Iraz Pinarkorkmazer peki benim sezeryan sonrası eve gelince 2-3 gün lekelenme tarzı kanama yaşamış olmam .. bende mi bir tuhaflık vardı acaba 🤔 sonra kesildi 6 ay adet göremedim
Pinarkorkmazer @“Hlz” Hlz hayır ama kanamam uzun sürdü yani bir başladı bir bitti sonra tekrar başladı bitti vs ve eşimle beraber olduktan sonra da kanamam oluyor bazen