Mariam1 Çok stresli ya bu durumu ya bu ayı hamile kalamasam bı kaç ayi belki sene mümkün olmaz eşim göreve gidiyor yıl sonunda da meslek brakior yapamayız adaytomomy Eslem2112
Mariam1 adaytomomy iyi diyorlar ama gereksiz pağali varsa zaten üçüz bile pozitif ben Kıbrıs’ta 15 liralık almıştım direk kırmızı çıkardı
Mariam1 Eslem2112 adaytomomy kızlar yanlız daha önce fark etmedim sadece gebelikte bakmıştım bide az once meme üç az morarmış acaba Regl yakın moraryior mu ya bu
Mariam1 Eslem2112 hamilelikte çok moraryior uçlar evet bende en azından oyile oldu sanki adet olmyicak gibi hissediyorum yada be oyile istiyorum 3 gün geçse de baksak
Meral_63 Mariam1 benim de 1 Mayıs’ta olmam lazim bugün test yapacam ecznae açılsın hemen gidecem 🥹🫶🏼dua edin olur mu 🥹
Mariam1 Meral_63 yok eski buna güvenip yapcam ama karnım ağrıyor enfeksiyon dan dolayı anlamıyorum ne ağrısı artik
Meral_63 Eslem2112 evet ya test yapalim haber verelim birbirmize benim regle 3 gün kaldi bugün yapacam 🥹🫶🏼
mor_menekse1 Eslem2112 canım sen kan vermiştin negatif çıkmıştı ve çocuk istemiyordun galiba fikrin mi değişti acba 😍
Meral_63 Mariam1 ay heyecanlandım bende eczane açılmasını bekliyorum kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ama ne gelen var ne giden 🥺