Btl_ozn Meriyan 26+1 haftalığım hic kusma bulanti yasamadim herkesin vücudu ayni tepkiyi vermeyebiliyor bu bir sorun teskil etmez hamilelik kisiye özeldir herkesinki farkli geçer kıyaslamamak lazım
Zeze03 Meriyan normal Cnm benmde olmadı Allah’a şükür 🙏🏻 İlk öğrendikten bi hafta sonra oldu muhtemelen oda psikolojik sonra hiç olmadı olmuyorsa ne güzel işte 😁
gizemmm Normal tabi herkes bir değil. Ben hamileliğimin toplamında sadece 2-3 kere kustum yapı be hamileliğe bağlı bu hamilelik rahat geçer diğeri belki sadece kusarak geçer bence her hamilelik Farklı
SelviBalc Benimde yok bulantım bazen bende unutuyorum hamile oldugumu sadece kasık agrım var gece uykumdan uyandırıyor canım yanıyor😳🤔
Nuranaliayaz1 Ilk hamileliğimde hiç kusmadım şimdi 6+3 haftaligim bu hamileliğim de aynı geçiyor kusma falan yok şükür
Aysenurtsr Ohh ne guzel masallah nazar etmeyin kendinize 🙂) ben 10. Haftamda koku hassasiyetinden dolayi bayilcam bi koseye 😂 Her sabah mutemadiyen kusuyorum. Kendi mutfagima giremez oldum 😫
zgeKonaolueker Bende 11 haftalık hamileyim hiç mide bulantısı yok kusma yok sadece sabahları birşey yemem gerekiyor hemen yoksa kötü oluyorum bi de kasık ağrım var 🙂
Alinmavi Meriyan tabiki normal niye normal olmasin ki. Insanlar kusmaktan iyice zayiflamaktan muzdarip bebege zarar veriyorum korkusu yasiyorlar bu normal de. Niye bulantim kusmam yok normal mi acaba diye de sorgulamayin. Sorunsuz hamileligin tadini cikarin.
Parlakk Bende 10 haftaligim benimde yok çok şükür birtek acıkınca midem bulanıyor koku hassasiyetim var yemek yapamıyorum pek ama kusturmuyor 😊