Rumm19 Arkadaşlar baş çevresi kilosu haftası vs ultrasonda doktorunuzun ölçtüğü gibi mi çıktı ne kadar fark oldu doğumda?
ipekveatlas Rumm19 doğumdan 1 gün önce 3400 ölçüldü ertesi gün 4kg doğdu ultrason ölçümlerine çok aldanmayın asla net bi değer söylenmez
aylinpalaa Rumm19 37.haftamda 3185gr ölçülmüştü en son tam 38+0da 3110gr olarak doğdu, ben de çok sapmadı :)
bikbikbikaak Baş çevresi daha küçüktü, doktor vajinal doğum olmaz falan demişti (istemiyordum zaten farklı sebeplerden ötürü) ama vajinal doğuma engel bi başı yoktu standarttı. Kilosu 300 Gr oynadı yanlış hatırlamıyorsam
1Anneadayiiii bikbikbikaak ya banada kafası çok büyük diyip duruyo doktorum 3 hafta önde gidiyor normal doğum yapamazsın diyo bende istemiyorum normal zaten heralde pepe gibi olcak bizim oğlan diyom eşime 😂 bakalım bizimde fark çıkacak mı
gezentianne Su123 asla doğru değil kızıma 4 kilo dendi 2.5 kilo doğdu YOk artık! Bu kadar fark da hiç duymamıştım 1.5 kg nasıl fazla ölçebilir? Devlet mi özel mi
Su123 Fatoana hemde üç doktora gözüktüm vajinal doğum olmaz dediler neler neler sonra zaten makat gelişi olduğu için normal doğum olmadı şuan hamileyim tek istediğim sağlıklı olması
Fatoana Su123 3 doktor da 4 kilo dedi yani😀😀😀 Yühh. Yani 300-500 gram fazlasını ya da eksiğini duymuştum da böyle bir örnek ilk defa görüyorum 🤣
SemaaK123 Su123 banada aynı şey deniyor 35. Haftamda 3400 dedi bu gidişle normal doğum zor iri bebek gözüküyor sezaryen gibi konuştu oysa normal doğum çok istiyordum benimde öyle olmaz inşallah ya
Su123 Fatoana evet hepside aynı şeyi söyledi ben şok oldum zaten nasıl bu kadar yanılma olur dedim doktor ölçüm doğru çıkmıyor bazen dedi
Mavipatik 1Anneadayiiii banada hep böyle dediler. Bakalım çok zor gibi görünürse sezaryene gideriz falan dedilerr hiçte öyle olmadı gayet standarttı baş çevresi 🥲 39. Haftada en son 3900 ölçtüler. 40+5te 3600 doğdu
ikincibezelyeayak Rumm19 3300 dü son muayenede ertesi gün 3000 gr doğdu Baş çevresi 2 hafta önden gidiyordu o dogru çıktı , kendıne göre kafası büyüktü ( normal doğum 🥲 ) . 38 de 40 la uyumlu idi
rosatue Rumm19 ilk bebeğimde doktorum bebek minyon deyip durmuştu. 2800, en fazla 3100 doğar diyordu. 3400 küsür, 53 cm doğmuştu.
Cacaege Rumm19 doğum yaptığım Günün sabahı 3800 ölçülüp 12 saat sonra 3220 doğurdum😂bu oğlumda da 3 haftadır 3200 diyorlar gelişimi çok iyi diyorlar takılmayın Pek kiloya
Daisyy000 Rumm19 Doktorum 3600-50cm dedi. 3650/51 cm doğdu.Cok eski makinaydı ama doktorum çok tecrübeliydi