rahatdur_evladim HilEy iki doğum yaptım 1 ay sonra üçüncü normal doğumumu yapacam o an ki ağrı sızı hiç aklıma gelmiyor Zaten beyin öyle birşey ki o sancıyı siliyor ağrının şiddetini hatırlamamamızı sağlıyor hatırlarsak hiçbir kadın ikinci doğuma asla cesaret edemez Demem o ki hiç aklıma gelmiyor o şiddetli sancılı anlarım 🌿
Merve_kucuk HilEy Adet sancısı çeken biriyseniz eğer onun daha fazlası. Ama doğurduktan sonra hiç bir şeyiniz kalmıyor 🫠
Zeynepow Hani ishal olursun ama yapmaya gitmezsin karnının alt tarafları ağrır ya, bir de reglin ilk zamanlarında dizlerin titrer dizlerinin bağı çok ağrır işte doğum anı öyle ama doğum sancısı artarak büyüyyen regl sancısı
zynpknt rahatdur_evladim hayatta tamamı unutulan tek acı doğum acısıymış gerçekten mucize gibi bişey ☺️
1mihrimah HilEy ben suni sancı almıştım ekstra zordu belkş kendi sancım olsaydı bu kadar zor gelmezdi
Arazynp HilEy valla unutuluyo diyenler yalan söylüyor 🤣 3 buçuk yaşında oğlum unutmadım. İkinci cocugu isteyenler bir kere yaptık dayandık bir kere daha yapariz diye göze alıyorlar. Şu an bende ikinci çocuğu istiyorum ama unutmadim. Doğum kötü hatirlanmamali. Doğum bence normal olsun sezeryan olsun anne için bir başarıdır. Sürecin zorluğu unutulmaz ama sonrasında yaşanan mutluluk zorluğu gölgede bırakir..
Egeber HilEy herkesin başka türlü oluyor inşallah kolay geçer siz iyi yada kötü yorumlarken etkilenmeyin
Pnrshn HilEy 1 bucuk gun once 40 saat sancı çekip doğurdum 😅 Herkesin bünyesi farklı ama inan hic bir seye benzemiyor bence bi kıyası yok. Ölüm gibi bir sey bi noktada öleceğimi kabullenmistim 😅
Arazynp HilEy doğumun başladığı ilk belirtisi olan sancılar açıkçası regl agrisindan bile hafifti. Genç kızken yerlere düşüren dayanılamaz sancilar cektigimden doğum sancısını daha kötü bekliyordum. Hatta sancı geldiğinde bu değildir ya henüz doogurmuyorumdur diye düşündüm hastaneye de çok geç gittim. Gittiğimde 8 cm açık vardı. Bana kalsa daha gitmeyecektim. Ebe biraz daha gelmesen evde dogururdun dedi dfghh. Sanırım acı eşiğim benim yüksek. Bir de şöyle bir şey var. Regl sancısı aralıksız 6 saat süren zamanlarım olmuştur. Ama doğum sancısı öyle değil arada bir geliyor. Gittiği anlar zaten hiç bir şey yokmuş gibi oluyor bu da dinlemenizi sağlıyor. Sancidan korkmayın. Sanci doğumun akışını yönlendiren bir durum. Doğum anında ise sancı siklasiyor ve sanci geldiği an ikinmaniz gerekiyor. Benim en zorlandığım durum ikinmak olduğunu söyleyebilirim. Ben yapamadıgim için karnima bastrmak zorunda kaldılar. Bence ikinma konusunda bilgi edinin nefes pratiği yapın.
biranne__ HilEy benim sancım normaldi ama o kafa ordan çıkarken başka oluyo can veriyomuş gibi resmen ama korkmayın geçiyo gidiyo